US Open

Négy meccs, másfélszeres pénz

Összeállítottunk egy kombi-szelvényt a legbiztosabb meccsekből az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati játéknapjára.

Juan Martín del Potro-David Ferrer
Tipp: Del Potro
Odds: 1.20 @ TippmixPro

Öt éve a Davis Kupa-döntőben hatalmas meccset vívott egymással Juan Martín del Potro és David Ferrer, most viszont nem ígérkezik különösebben kiélezettnek az összecsapásuk. A korábbi US Open-bajnok argentin újra a szebbik arcát mutatja, míg a spanyol azért küzd, hogy valahogyan ott maradjon a legjobbak nyomában. Ez egyre kevésbé sikerül neki, meglehetősen nehezen jutott el idáig is. Fabio Fognini még megverte magát ellene, Del Potro ugyanezt a szívességet nem fogja megtenni. Amikor az olasz odakoncentrált és eltalálta a pályát, akkor Ferrernek nem sok válasza volt. A dél-amerikai még komolyabb játékerőt képvisel, mentálisan is sokkal erősebb, szóval nem kérdés, hogy ki örülhet a végén. A 34 éves spanyolnak egyébként is gyengén megy underdogként, legutóbb tavaly márciusban tudott úgy meccset nyerni, hogy őt tartották esélytelenebbnek a bukmékerek.

Kei Nisikori-Nicolas Mahut
Tipp: Nisikori
Odds: 1.09 @ TippmixPro

Nagy izgalmakat nem tartogat a hatodik kiemelt Kei Nisikori és Nicolas Mahut meccse sem. Többször megénekeltük már, hogy a francia nem egy nagy Grand Slam-menő, amit jól tükröz, hogy itt a US Openen először jutott be a legjobb 32 közé, pedig tízszer is játszott korábban New Yorkban. Nagyon látványos a játéka, rengeteget megy fel röptézni, ami füvön rettentően hatékony, itt viszont sokkal sebezhetőbb, főleg egy Nisikori ellen, akinek az egyik legjobb lábmunkája van és ennek köszönhetően mind fonákról, mind tenyeresről tiszta ütésekre képes. Mahut nem is büszkélkedik valami jó statisztikával a top 10-esek ellen, különösen nem kemény borításon, ott 23 meccséből 22-t elveszített. Meglepő lenne, ha éppen most sikerülne borítania a papírformát.

Irigoyen/Kania-Hingis/Vandeweghe
Tipp: Hingis/Vandeweghe
Odds: 1.10 @ TippmixPro

A csodapáros, Martina Hingis és Sania Mirza útjai külön váltak, itt New Yorkban már mindketten mások oldalán versenyeznek. Kezdjük előbbivel, aki Coco Vandeweghe-gel állt össze. Ez nagyban hasonlít arra, amikor az indiaival játszott, hiszen az amerikai lány is hatalmas ütőerővel bír. Döcögősen indultak, de utána simán verték az egyébként nem könnyű ellenfélnek számító Groenefeld/Peschke duót. Náluk gyengébb játékerőt képvisel Irigoyen és Kania, szóval nem kérdés, hogy a svájci-amerikai kettős a favorit. Hingisék egyébként már Cincinnatiben is együtt játszottak és egészen a döntőig meneteltek.

Golubic/Melichar-Mirza/Strycova
Tipp: Mirza/Strycova
Odds: 1.10 @ TippmixPro

Ott éppen Mirzáéktól kaptak ki, az indiai a cseh Barbara Strycovával állt össze, aki egyesben és párosban is nagyszerű játékos. Elég jó kis párost alkotnak, a végső győzelemre is bőven lehet esélyük. Sokkal nagyobb tudással bírnak, mint Golubic és Melichar. Mindketten ITF-ről tudnak felmutatni párosból jobb eredményeket, de ott nem szoktak ilyen kaliberű játékosokkal találkozni, mint Mirzáék. Sima győzelmet várunk az indiai-cseh kettőstől.

Tenisz, US Open - kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
19:30 Juan Martín del Potro-David Ferrer Del Potro 1.20 @ TippmixPro
19:40 Golubic/Melichar-Mirza/Strycova Mirza/Strycova 1.09 @ TippmixPro
20:15 Irigoyen/Kania-Hingis/Vandeweghe Hingis/Vandeweghe 1.10 @ TippmixPro
21:00 Kei Nisikori-Nicolas Mahut Nisikori 1.10 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.58