Átigazolás

Ismét egy műpénisz lesz a nap főszereplője?

  • varin

Naná, hogy újabb brutális hülyeségre fogadhatunk egy angol bukmékernél! Támadnak a műbrokik?

Az átigazolási szezon végéhez értünk, Angliában is hamarosan véget ér a transzferidőszak. Az utolsó órákban több klubcserére is lehet számítani, ám a trollok érdeklődését korántsem Cesc Fabregas vagy mondjuk Joe Hart klubváltása tartja fenn, hanem egy lila műpénisz!

Történt ugyanis, hogy 2014-ben a Sky egyik tudósítóját, Alan Irwint az Everton edzőcentrumánál élő adásban megtámadták egy lila műpénisszel! Szerencsére az incidens nem végződött katasztrófával, a magáról megfeledkezett fanatikus nem tudta a riporter fülébe csúsztatni a ki tudja honnan szerzett (és előtte merre járt...) játékát!

A Sky természetesen mindenkitől elnézést kért az incidens miatt és ezt követően a csatorna riporterei már a stadionon, edzőközponton belülről adnak élő tudósítást a legfrissebb hírekről. Ez persze nem tartotta vissza az egyik brit irodát, hogy fogadási opciókat kínáljon, milyen érdekességek is történnek majd augusztus 31-én.

Lássuk a lehetséges fogadási eseményeket:

- legalább egy ember feltűnik valamilyen szexuális segédeszközzel a kezében, élő adásban - 3.25
- lesz teljesen meztelen test a közvetítésben - 9.00
- Harry Redknappet az autójából kibújva nyilatkozik majd - 1.001
- lesz olyan riporter, aki rossz klubot mond majd egy átigazolás kapcsán - 2.50

Ezúton szeretnénk tehát megkérni minden olyan olvasónkat, aki Angliából olvas minket, hogy szóljon, amennyiben szeretne hírességgé válni a Sky Sports képernyőjén. Mi szívesen megtesszük kilencszeres szorzóval a meztelen performanszt! :)

Egy kép Harry Redknappről, amint éppen arról beszél, szeretné szerződtetni Niko Kranjcart és Peter Crouchot! - fotó: BenchWarmers