Sportfogadás

A németek, a spanyolok és a hollandok meccsére is fogadtunk!

  • Kompany

Jó pár válogatott barátságos mérkőzés kerül megrendezésre a hét közepén, ennek apropóján hétközi kombira adtuk fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket szerdára és csütörtökre, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Németország-Finnország
Tipp: A mérkőzés góljainak száma 2,5 felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A németek mindig jól muzsikálnak a felkészülési találkozókon, főleg akkor, amikor egy selejtező-sorozat kezdete előtt lépnek pályára. Az ellenfél kiváló, hiszen a finnek - a hazaiakhoz képest - nem képviselnek nagy játékerőt, ráadásul házon kívül nem igazán szoktak sziporkázni a skandinávok. A németek tehát könnyedén megszórhatják a finneket, de a vendég gól is benne van a pakliban, vagyis minden jel arra mutat, hogy legalább három találatot hoz a Mönchengladbachban rendezendő találkozó.

[2273831] 2016-08-31 20:45:00 Németország - Finnországx;

Belgium-Spanyolország
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Mind Belgium, mind Spanyolország gyakorlatilag a lehető legerősebb keretét hívta össze csütörtöki felkészülési találkozóra. A hazaiknál egyedül a kapitány, Vincent Kompany hiányzik majd, míg a vendégeknél Andrés Iniesta, Cesc Fábregas, Santi Cazorla és Pedro is kimaradt, de az új szövetségi kapitány, Julen Lopetegui keretében bőven vannak olyan játékosok, akik az előbb felsoroltakat pótolni tudják. Mindezeknek köszönhetően támadófocira van kilátás, s mivel egyik válogatott védelme sem kifejezetten stabil, ezért nagy esély van arra, hogy a belgák és a spanyolok is betaláljanak csütörtök este.

[2311196] 2016-09-01 20:45:00 Belgium - Spanyolországx;

Hollandia-Görögország
Tipp: Hollandia
Odds: 
1.61 @ Tippmixpro

Sem a hollandok, sem a görögök nem jutottak ki a 2016-os Európa-bajnokságra, így a világbajnoki-selejtezőket alaposan meg kell nyomniuk. Előtte azonban egymás ellen készülnek fel a jövő heti tétmérkőzésekre, méghozzá Hollandiában. A szövetségi kapitányok által behívott játékosok névsorát végig böngészve egyértelmű, hogy a nyugatiaknak van jobb és gyorsabb csapatuk, ami hazai pályán ki is jöhet, köszönhetően például annak, hogy a hellének nem igazán szokták komolyan venni az ilyen kaliberű találkozókat (lásd a Luxemburg elleni vereséget). Mindezek után úgy véljük, hogy az Oranje győzelemmel hangolhat a jövő heti, Svédország elleni vb-selejtezőjére.

[2295036] 2016-09-01 20:45:00 Hollandia - Görögországx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szerda, 20:45 INFO Németország-Finnország A mérkőzés góljainak száma 2,5 felett 1.55 @ TippmixPro
Csütörtök, 20:45 INFO Belgium-Spanyolország Mindkét csapat szerez gólt 1.80 @ TippmixPro
Csütörtök, 20:45 INFO Hollandia-Görögország Hollandia 1.61 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4.49