Sportfogadás

A Real és a MU meccsére is fogadtunk

  • Kompany

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Everton-Stoke
Tipp: Everton
Odds:
1.68 @ Tippmixpro

Az Everton négy ponttal kezdte a szezont, míg a Stoke beragadt a rajtnál, s mindössze egyetlen egység áll a neve mellett. A liverpooliak jobb formában vannak, erősebb és gyorsabb játékoskerettel rendelkeznek, ráadásul hazai pályán léphetnek pályára, vagyis minden esélyük megvan rá, hogy a több meghatározó játékosát nélkülöző Fazekasokat két vállra fektessék szombaton.

[2252204] 2016-08-27 16:00:00 Everton - Stoke Cityx;

Hull-Manchester United
Tipp: Manchester United
Odds: 
1.46 @ Tippmixpro

Amilyen komoly gondjai vannak a Hullnak, olyan kiválóan szerepel, hiszen az újonc előbb a bajnok Leicestert, majd a Swansea-t is legyűrte. A hétvégén viszont úgy véljük, hogy véget ér a Tigrisek menetelése, hiszen a szintén jól rajtoló, azonban több világklasszist soraiban tudó Manchester Uniteddel találkozik. A Vörös Ördögök szárnyalnak José Mourinho irányításával, s komoly meglepetés lenne, ha a kéthetes bajnoki szünet előtt nem győznék le a sárga-feketéket.

[2252205] 2016-08-27 18:30:00 Hull City - Manchester Unitedx;

Real Madrid-Celta Vigo
Tipp: A mérkőzés góljainak száma 3,5 felett
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

A Királyi Gárda Cristiano Ronaldo nélkül is rengeteg lehetőséget dolgozott ki, s azok közül hármat értékesített a Sociedad otthonában, így nagyon simán nyert. Ezzel szemben a Celta Vigo meglepetésre hazai pályán kapott ki az újonc Leganes ellen. A két fél között hatalmas a különbség, azonban a hendikepben nincs, a gólokban viszont van érték. Köszönhetően annak, hogy a felek mindig gólgazdag meccseket vívnak egymás ellen, tavaly nyolc (!), illetve négy találatot hoztak a randevúk. Mindezek után úgy véljük, hogy jó esély van arra, hogy ismét egy nyílt, legalább négy találatot hozó mérkőzést lássunk szombat este.

[2300522] 2016-08-27 20:15:00 Real Madrid - Celta Vigox;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Everton-Stoke Everton 1.68 @ TippmixPro
Szombat, 18:30 INFO Labdarúgás Hull-Manchester United Manchester United 1.46 @ TippmixPro
Szombat, 20:15 INFO Labdarúgás Real Madrid-Celta Vigo A mérkőzés góljainak száma 3,5 felett 1.75@ TippmixPro
TippmixPro@4.29

 

Kattints a képre a játékhoz!