La Liga

Gálázik vagy bakizik a Real Madrid?

  • ivan

Továbbra is Cristiano Ronaldo nélkül a Real Madrid, amely első hazai mérkőzésén a tavalyi évad egyik "üde színfoltját", a Celta Vigót fogadja.

Ellentétesen sikerült a rajt a felek számára, hiszen amíg a Real Madrid San Sebastianban a Real Sociedad otthonában aratott értékes győzelmet, addig a Celta hazai környezetben kikapott az újonc Leganestől. A szombati találkozónak már csak a pályaválasztó jog miatt is természetesen a királyi gárda az abszolt favoritja, még úgy is, hogy jó pár tavalyi kulcsember továbbra sem áll a szakmai stáb és Zinedine Zidane rendelkezésére.

1X2    
Real Madrid Döntetlen Celta Vigo
TippmixPro@1.21 TippmixPro@6.10 TippmixPro@11.00

A Real Madridból szombaton hiányozik majd a legjobb Európában játszó futballistának választott Cristiano Ronaldo, csatárpárja, Karim Benzema és a középpályás Isco is. Visszatérhet viszont a gárdába a portugál Pepe és a horvát Luka Modric is.

Sokan arra számítottak, hogy a Real Madrid megizzad majd az Anoetában, ám Zidane csapata nem hagyott kétséget afelől, hogy sokkal jobb erőkből áll, mint a Sociedad. A hiányzók nem látszódtak meg a csapat játékán, a két gólt szerző Gareth Bale pedig szemmel láthatón élvezi, hogy kulcsemberré lépett elő.

A Real Madrid kerete
Kapusok: Casilla, Rubén Yáñez, Craninx.
Védők: Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Marcelo,  Danilo.
Középpályások: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric,  Asensio.
Támadó: Bale, Lucas Vázquez, Mariano,  Morata.

"Izgalmas játéknap lesz, az első hazai meccsünk, ezért olyan jól akarunk játszani, amennyire csak tudunk. Jól kezdtük a bajnokságot, egy nehéz pályán sikerült győzelmet aratnunk, azonban ezúttal is egy jó csapat lesz az ellenfelünk. Ismerjük a Celta képességeit, de készen állunk a meccsre. Öröm lesz telt ház előtt futballozni" - nyilatkozta Zinedine Zidane.

A bukik nem is adnak sok esélyt a Celta Vigónak, amely a Bernabéu-ban utolsó öt kirándulását simán elbukta, idén márciusban például 7-1-es verésbe szaladt bele. A hangulat most ideális a Real háza táján, hazai pályán kettőzött erővel harcolhat a csapat, így pedig komoly esély van rá, hogy három gólig legalább eljutnak a madridiak.

Real Madrid - Celta Vigo
hatharom.com-tipp: Hazai csapat góljainak a száma 2,5 felett
TippmixPro@1.60
2016-08-26;87
2016-08-27;87
2016-08-28;87
2016-08-29;87
211384