Európa Liga

Ez a kör sem múlt el bombameglepetések nélkül

  • varin

Kihullott a West Ham United, de leégett mindkét bécsi csapat, valamint az Olimpiakosz is.

Péntek délután Monacóban kerül sor az Európa Liga csoportkörének sorsolására. A 48-as mezőnyben helyet kapott többek között az ír Dundalk, a román Astra Giurgiu vagy hogy a legnagyobbakat említsük, a Schalke, a Manchester United, az Inter és a Roma is. Több nagyágyú azonban elbúcsúzott a kapuban, nem kis meglepetést okozva ezzel a fogadóknak. Lássuk, melyek voltak a legnagyobb oddsok.

A hatharom.com halálcsoportjai
Manchester United - Roma - Gent - Panathinaikosz
Internazionale - Fenerbahce - Celta Vigo - Nice
Schalke - Genk - Southampton - Sassuolo

Biztató eredményt ért el a Rosenborg Bécsben, mivel csak 2-1-re kaptak ki az Austriától, így esélyesként várták a visszavágót. A sógorok azonban tíz percen belül kétszer is betaláltak Trondheimben, így kettős győzelemmel verték ki a norvég gárdát, 6.50-es oddsért. Bár a Ferencváros életét megkeserítő Partizani Tirana sorsa már az első meccsen eldőlt a Krasznodar ellen, a hazai 0-0 sok fogadó szelvényét dobathatta kukába, 4.00-ért.

Megfogtál egy nagy oddsot, behúztál egy parádés kombit? Töltsd fel szelvényed a TipPicsre és ha tied lesz a legtöbb kedvelés, a hatharom.com beszámol a sikeredről!

A nap legnagyobb szorzóját a portugál meglepetéscsapat, az Arouca szállította, amely nyerni tudott ugyan az Olimpiakosz otthonában 12-szeres szorzóért, ám végül a hosszabbításban elvéreztek. Szintén hiábavaló volt a Trencin győzelme a másik bécsi gárda, a Rapid ellen. A szlovákok a négygólos hátrány ledolgozását már az első félidőben elkezdték, ám végül a győzelem csak kétgólos lett, így bár 8.50-es szorzót húztak be azoknak, akik rájuk fogadtak, a továbbjutás elmaradt.

A West Ham Unitednek pedig idén sem sikerült véresen komolyan vennie az Európa Ligát. Slaven Bilic csapatának bicskája ezúttal is a román Astrába tört bele, amely nyerni tudott az Olimpia Stadionban. Akik bíztak Marius Sumudica gárdájában, 9-szeres pénzt is nyerhettek akár.

2016-08-25;73