Bundesliga

Erődemonstrációt tarthat a Bayern München

  • ivan

A Bayern Müncen és a Werder Bremen találkozójával elrajtol a Bundesliga 2016/2017-es idénye. A címvédő bajorok gólzáporos győzelemmel rajtolnának.

A szakértők döntő többsége nem vár mást a német Bundesliga idei szezonjától, mint az előző 3-4 évben, vagyis kimagasló Bayern-dominanciát és bajnoki címet. A bajorok a nyáron edzőt cseréltek és Pep Guardiola helyett Carlo Ancelotti vette át a gárda irányítását, továbbá érkezett az öltözőbe többek között Mats Hummels és Renato Sanchez. Bár jelenleg rengeteg a sérült a müncheniek keretében, ez tulajdonképpen segítségére van Ancelottinak, mert amennyiben mindenki hadra fogható állapotban lenne, komoly fejtörést okozhatna a kezdőcsapat összeállítása. 

1x2    
Bayern München Döntetlen Werder Bremen
TippmixPro@1.11  TippmixPro@8.00 TippmixPro@18.50

A pénteki találkozónak egyértelműen a bőrnadrágosok az esélyesei,ez az oddsokból is látható. A Bayern már két tétmérkőzést is játszott az új idényben: a német Szuperkupa-döntőn 2-0-ra verte a Borussia Dortmundot, a Német Kupában pedig 5-0-ra intézte el a 4. osztályú Jena gárdáját. A Werder háza tájáról nem tudunk ilyen eredményeket felsorolni, a brémai alakulat a szintén 3. osztályú Lotte otthonában 2-1-es vereséget szenvedett a kupafordulóban. 

[2272256] 2016-08-26 20:30:00 Bayern München - Werder Bremenx

A hazaiak soraiból Renato Sanches, Arjen Robben, Douglas Costa, Kingsley Coman és Jerome Boateng is hiányzik majd a nagy nevek közül, míg a vendégektől Claudio Pizzaro, Max Kruse és Santiago Garcia hiánya lehet majd fájó. A keretek minőségét ismerve, ez inkább a vendégeknek lesz gond. Az egymás elleni eredmények sem ígérnek túl sok jót a Werdernek: a két csapat legutóbb 10 tétmeccsét egyaránt a Bayern nyerte meg! 

Egy papíron ennyire egyoldalú meccsre nehéz jó tippet találni, de mivel a brémaiak elvesztették két legjobb csatárukat erre a találkozóra, arra teszünk egy próbát, hogy a Bayern megússza kapott gól nélkül. A hazai győzelem mellett, persze. 

Bayern München - Werder Bremen
hatharom.com-tipp: Hazai és nem szerez mindkét csapat gólt
TippmixPro@1.60
Bayern München#ger-bayern_munich#5
Werder Bremen#ger-werder_bremen#5

 

[2272256] 2016-08-26 20:30:00 Bayern München - Werder Bremenx;
210225