Sportfogadás

Érdemes lesz figyelni a Barcelona kezdőjét!

  • varin

Remek oddson kaphatjuk el, hogy Arda Turan ismét betalál, pedig vélhetően a kezdőben kap majd helyet.

Remekül kezdte a 2016/17-es idényt Arda Turan, azonnal élt is azzal a lehetőséggel, hogy Neymar egyelőre nem áll a Barcelona rendelkezésére. Előbb a Szuperkupán talált be kétszer a Sevilla hálójába, majd pedig a bajnokságban a Betis ellen osztott ki egy gólpasszt és szerzett egy gólt. Mégis magas szorzóval fogadhatunk rá, hogy gólt szerez a San Mamesben a hétvégi bajnokin.

Reméljük, a védők inkább Messire figyelnek majd

A bukik ilyen helyzetekben nagyon gyakran követik el azt a hibát, hogy a biztosan nem játszó játékosra (jelen esetben Neymar) is lehet fogadni, amely mindenki más szorzóját valamelyest tovább növeli, hiszen őt várják a kezdőbe. Jelen esetben erről nincsen szó, mégis meglepőek a szorzók. Az rendben van, hogy Messi és Suárez biztosan kezd majd, rájuk nem is lehet jó oddson fogadni, ám a harmadik legalacsonyabb Munir El Haddadi szorzója, aki mindössze 124 percet kapott idén, Turan 256-jával ellentétben.

A katalánoktól amúgy is várhatunk több találatot is Bilbaóban, a legutóbbi hét meccsen ugyanis tizenhat gólt szereztek, ráadásul a baszkok a felkészülés alatt sem voltak túlságosan meggyőzőek.

Ez a tipikus esete annak a szituációnak, amikor érdemes nagyon résen lenni és körültekintően figyelni a kezdőcsapatokra. Ha Turan kezdeni fog, szinte biztosan nem marad sokáig életben a B365 iroda által kínált 4.50-es szorzó, amely egyébként a legmagasabb jelenleg a piacon. Hasonló lehet a szituáció, mint a hétfői Valencia-Las Palmas mérkőzésen, ahol a Denevéreknél egy alapvetően többnyire védőt játszó játékos állt a csatársorba és az odds 10.50-ről percek alatt 5.00-ra esett vissza.

Nagyon figyeljünk tehát a különböző közösségi oldalakra, mert vasárnap 19:00 körül már lesz kezdő a Bilbao-Barcelona meccsre és 4.50-ért egy Barca-támadó góljára fogadni bárhol, bárki ellen nagy értéknek tűnik.

[2300524] 2016-08-28 20:15:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;