Átigazolás

Őket igazolhatják le az angol sztárcsapatok még a nyáron

Az egyik brit bukméker szerint a következő hat napban még sztárjátékosok kerülhetnek Angliába.

Szeptember 1-jén éjfélkor véget ér az átigazolási szezon Angliában. A nagycsapatok már eddig is több klasszist szerződtettek, de az utolsó napokban még inkább megélénkül a piac évről évre, így nem kell meglepődnünk, ha izgalmas hat nap vár ránk augusztus végén. Lássuk, az egyik brit iroda szerint kiket igazolhatnak még a nagyok.

Az Arsenalnál a szokásos sérüléshullám ezúttal a védelmet érte el, Per Mertesacker és Gabriel is hetekig harcképtelen. Arséne Wengernek így mindenképpen védőre lesz szüksége. A franciam mester már ostromolja egy ideje a Valencia bekkjét, Shkrodran Mustafit (4.00, hogy az Arsenalban folytatja), ám még nála is valószínűbb Jonny Evans (3.25) megszerzése.

Habár a Liverpoolnál Jürgen Klopp korábban elmondta, nem tervez a gyenge szezonkezdet után "pánikigazolásokat" eszközölni, vélhetően a Porto hátvédje, Bruno Martins Indi (2.50) mégis az Anfield Roadon köthet ki, míg a horvát Matteo Kovacic (6.00) már kevesebb az esély.

José Mourinhóék nem unatkoztak a nyáron, de a hírek szerint a portugál mester a védelemben még szeretne frissíteni. A Southampton bekkje, José Fonte (2.75) és a brazil csatár, Gabriel Barbosa (4.50) is a Manchester United vörös mezét öltheti fel.

Antonio Conte is több, mint 65 millió fontot költött már a nyáron, így nem biztos, hogy a Chelsea újabb pénzösszegeket szór majd el, mindenesetre Mario Mandzukic (4.00), James Rodríguez (3.50) és Sofiane Boufal (6.00) neve is felmerült a bukinál.

A Tottenhamnél mindenképpen támadót szeretne igazolni Mauricio Pochettino. A Spurs menedzsere a Barcelonában epizódszereplő Munir El Haddidi (4.50) és a Dinamo Kijev támadója, Andrij Jarmolenko (4.00) megszerzésén is dolgozik állítólag.

2016-08-27;47
2016-08-28;47
209498