Európa Liga

Megéri bízni a szeszélyes török sztárcsapatban?

  • mr.blonde

A Fenerbahce 3-0-s előnyből várhatja a Grasshopers elleni visszavágót az Európa Liga selejtezőjében. Vajon Robin van Persiék a második meccset is behúzzák?

Az egy héttel ezelőtti isztambuli odavágón a Fenerbahce már a 4. percben megszerezte a vezetést, a végeredményt jelentő 3. találatot pedig a 91. percben vitte be. A továbbjutás kérdése ebben a párharcban gyakorlatilag eldőlt, hiszen az első meccs statisztikái alapján nem csak az eredményjelző mutatott komoly különbséget a felek között.

A magabiztos előny birtokában tehát kérdéses, hogy a törökök mennyire teszik oda magukat. A hétvégén a bajnokságban vereséggel rajtoltak, így máris hárompontos hátrányba kerültek a Besiktas-Galatasaray duóval szemben.

A Fener idegenbeli mérlege nem túl acélos a nemzetközi terepen: a BL-selejtezőben a Monaco (3-1) és a Sparta Praha (0-0) ellen sem jött össze a győzelem, de a tavasszal az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában a Lokomotiv Moszkva (1-1) és a Braga (4-1) ellen sem ment igazán.

A Grasshoppers számára nem igazán maradt más, mint a tisztes helytállás és a minél szorosabb eredmény kiharcolása. Hazai pályán aligha fogják feladni a találkozót.

A    fogadóinak viszont csak 20 százaléka véli úgy, hogy lehet esélye a Szöcskéknek, míg a fogadók fele a 3-0-s előny ellenére - vagy éppen ezért - a visszavágón is Fener-sikert vár,amelyre cikkünk megjelenésekor 1.90-es szorzóval fogadhatunk. 

[2335741] 2016-08-25 19:00:00 Grasshoppers - Fenerbahcex

 

[2335741] 2016-08-25 19:00:00 Grasshoppers - Fenerbahcex;