Foci-vb 2018

Maradona megint keményen beleállt Messibe

  • varin

Az argentin legenda most sem rejtette véka alá véleményét, keményen kritizálta a honfitársát.

Szerdán hivatalossá vált, Lionel Messi visszatér az argentin válogatottba, szerepet kap a csapat világbajnoki selejtezőin. Hogy a döntés kit mennyire ért váratlanul, az nem egyértelmű, mindenesetre Diego Maradona keményen beszólt az ötszörös aranylabdás játékosnak.

186573

"Nem tudom, mire volt jó ez az egész visszavonulásos hercehurca. Rendben, hogy végül meggondolta magát, de nagyon sokaknak okozott csalódást. Úgy érezte az egész nemzet, hogy egy egyedülálló lehetőséget puskáztunk el.

Lehet, hogy csak azért volt, hogy az emberek könnyebben elfelejtsék a három elveszített döntőt? Remélem, hogy képes lesz szenvedni az argentin válogatottért és feledteti a kudarcokat" - mondta Diego, aki korábban magabiztosan jelentette ki, szerinte Messi nem enged majd Bauza hívásának és tiszteletben tartja saját döntését, nem gondolja meg magát.

Mi a véleményed Messi döntéséről?x;

Azt korántsem lehet kijelenteni, hogy odáig lenne honfitársáért Diego, korábban is élesen kritizálta őt, amikor lehetősége volt. "Remek játékos, de a személyisége nem alkalmas arra, hogy vezér legyen" - nyilatkozta Messiről az Eb-t megelőzően, kiemelve, hogy aki a futballt szereti, az leginkább Cristiano Ronaldóért rajong.

Argentína legközelebb szeptember 2-án lép pályára, a nagy rivális Uruguayt fogadják hazai pályán. A keretbe Messi mellett meghívást kapott a visszavonulást szintén fontolgató Javier Mascherano és Sergio Agüero is.

Argentína kerete a vb-selejtezőkre 
Kapusok: Sergio Romero (Manchester United), Mariano Andújar (Estudiantes) Nahuel Guzmán (Tigres).
Védők: Facundo Roncaglia (Celta), Mateo Musacchio (Villarreal), Ramiro Funes Mori (Everton), Emmanuel Mas (San Lorenzo), Marcos Rojo (Manchester United), Martín Demichelis (Espanyol), Pablo Zabaleta (Manchester City), Gabriel Mercado (Sevilla), Nicolás Otamendi (Manchester City).
Középpályások: Matías Kranevitter (Atlético Madrid), Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Augusto Fernández (Atlético Madrid), Ever Banega (Inter), Javier Pastore (PSG), Erik Lamela (Tottenham), Nicolás Gaitán (Atlético Madrid), Ángel Di María (PSG).
Támadók: Lionel Messi (Barcelona), Ángel Correa (Atlético Madrid), Lucas Pratto (Atlético Mineiro), Sergio Agüero (Manchester City), Paulo Dybala (Juventus) Lucas Alario (River).
[2079393] 2016-09-02 01:30:00 Argentína - Uruguayx;