Magyar foci

Nem reagáltak a bukik az NB II sztárigazolására

  • mr.blonde

Nem egyebet, mint a bajnoki cím megszerzését várják Nyíregyházán Tisza Tibor leigazolásától.

Fotó: nyiregyhazispartacus.hu

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, elhagyta a Debrecen együttesét és a másodosztályban szereplő Nyíregyházi Spartacusban folytatja pályafutását Tisza Tibor. A korábban Belgiumban, Újpesten és Diósgyőrben is megforduló támadó hetek óta kapcsolatban volt a nyírségiekkel, amikor pedig Debrecenben kiborult a bili, rögtön megegyezett a Szparival.

"Három éves szerződést kötöttünk, a támadó szekciót mindenképp szerettük volna megerősíteni. Nem titok, az volt a tervünk, hogy már júliustól nálunk szerepel Tisza Tibor, most realizálódott az átigazolás, köszönet érte Révész Bálintnak, aki maximálisan támogatja a klubot. Ezzel a szerződéskötéssel olyan keretünk van, mellyel elérhető a kitűzött cél, azaz a feljutás - mondta Brekk János tulajdonos a csapata honlapjának.  

"A jó futballistákat szeretjük, és ez alapján Tisza Tibort nagyon fogjuk szeretni. Általában több hét vagy akár hónap is kell egy új játékos beépítéséhez, itt azonban erre nincs szükség, így ha a papírjai rendben lesznek, már szerdán szeretném pályára küldeni. Aki tud focizni, annak elég elmondani a feladatát, meg tudja oldani. Nagyon boldog vagyok, hogy leigazolta a klub, és így mindenki számára egyértelmű a célkitűzésünk, az NB-I" -mondta Mátyus János vezetőedző.

Tisza érkezésének tehát nagyon örülnek a Szparinál. Az NB I-ből két évvel ezelőtt kizárt alakulat az NB III megnyerése után az NB II-ben sem adná alább a bajnoki címnél, ennek megfelelően pedig jól is kezdte a bajnokságot. A Nyíregyháza 5 fordulót követően második helyen áll a tabellán, jelenlegi előnye a legnagyobb riválisnak tartott Puskás Akadémia előtt 3 egység.

A Szpari szerdán a szintén újonc Kozármisleny csapatát fogadja, a bukik szerint pedig következhet a 4. bajnoki győzelem is, hiszen a hazaiakra mindössze 1.35-ös szorzót kaphatunk.

Lényegesen nagyobb fogást jelenthetne Mátyus Jánosék bajnoki címre, amelyre jelenleg kereken ötszörös oddsal lehet fogadni a   -n. A nyírségiek nagy esélyesei a feljutásnak, a rutinos Tisza személyében pedig sikerült minőségi csatárral tovább erősíteni a keretet. Azért egy Rudolf-Tisza csatárpáros nem hangzik rosszul a felhígított NB II-ben, ám a Tippmixpro bukijai egyelőre kivárnak, és továbbra is tartják a magas oddsot a Szpari aranyérmére.

Hülyeség kihagyni?

KI NYERI AZ NB II-T?    
Puskás Akadémia 1.70
Nyíregyháza 5.00
Kisvárda 6.00
Balmazújváros 12.00
ZTE 20.00
Nyíregyháza#hun-nyiregyhaza#5
[2294193] 2016-08-24 17:30:00 Nyíregyháza - Kozármislenyx;
211147