Anglia

Leáldozóban Rashford csillaga?

A 18 éves klasszisra úgy tűnik, sem José Mourinho, sem pedig Sam Allardyce nem számít a közeljövőben.

Nem sok lehetőséget kapott idén Marcus Rashford, a Manchester United 18 éves szupertehetsége. Az Eb-t is megjárt támadó mindössze húsz percet játszott a Community Shielden, a bajnokságban azonban eddig csak a padot melegítette. Így pedig nem csoda, hogy Sam Allardyce kilátásba helyezte, nem számít majd rá a közelgő világbajnoki selejtezők alkalmával.

"Ha Rashford továbbra sem kap szerepet az első csapatnál, igencsak nehéz lesz behívót szereznie, annak ellenére is, hogy milyen hihetetlen év van mögötte. Az ő korában teljesen természetes, ha azt mondják neki: járja végig a szamárlétrát, játsszon először rendszeresen az U21-es csapatban, szerezzen nemzetközi rutint. Ha folyamatosan játszani fog, a Manchesternél is gyakrabban számítanak majd rá, és akkor a válogatottnál is rendszeresen kap majd játéklehetőséget. Ez az élet rendje, így szokott ez menni" - mondta Allardyce.

Anglia szeptember 4-én Szlovákiában kezdi meg a selejtezős küzdelmeket, majd október elején Máltát fogadják hazai pályán.

Melyik ország nyeri a vb-selejtezők F-csoportját?
Anglia 1.36
Szlovákia 6.00
Skócia 9.00
Szlovénia 13.00
Litvánia 201.00
Málta 501.00
[2059420] 2016-09-04 18:00:00 Szlovákia - Angliax;