Premier League

Megégett a Liverpool, izzadt a Chelsea, újonc az élen

Kikapott a Liverpool, hátrányból fordított a Chelsea, négyet gurított a City, második meccsét is nyerte az újonc Hull.

Guardiola új állomáshelyén is a bajnoki címre tör

Azok után, hogy pénteken a Manchester United a papírformának megfelelően legyőzte a Southamptont, a szombati játéknap nyitómeccsén a Manchester City is hasonlóan tett a Stoke City ellen. Pep Guardiola együttesében Sergio Agüero és Nolito is duplázni tudott, és tulajdonképpen egy percig nem forgott veszélyben a vendégek sikere.

Az Arsenal bravúros legyőzése után megégett Jürgen Klopp Liverpoolja, a Vörösök nagy meglepetésre 2-0-ra kikaptak a Burnley otthonában. Az újonc hazaiak sikere akár hétszeres pénzt is érhetet irodától függően, nem vitás, hogy a forduló meglepetését szolgáltatták ezzel a bordó-kékek.

Bár a 80. percben még 1-0-s hátrányban volt a Chelsea a Watford otthonában, Antonio Conte alakulata végül Batshuayi és Costa góljaival 2-1-re behúzta a meccset. Szintén a hajrában gyömöszölte be a győztes találatot a Tottenham, amely 1-0-ra verte a Crystal Palace-t.

Egyelőre megállíthatatlannak tűnik az újonc Hull City, amely a bajnok Leicester City legyőzése után idegenben verte a Swansea-t. A walesiek végig domináltak a mérkőzésen, ám gólt nem sikerült szerezniük, amit a Hull a második félidőben kétszer is megbüntetett, így két forduló után a két manchesteri sztárcsapattal és a Chelsea-vel együtt a tabella élén áll.

2016-08-19;47
2016-08-20;47
2016-08-21;47
209498