NB I

Eppelék az újonc ellen javíthatnak - ez a forduló tutija?

  • varin

A csatárgondokkal küzdő Gyirmóttól még gól sem nagyon várható a fővárosban.

A Vasas-pályán elszenvedett vereség ellenére sincs oka kesergésre Marco Rossi csapatának, hiszen a Kispest a gyenge szezonkezdet után szépen összekapta magát és stabilan őrzi felsőházi tagságát. Ráadásul hét közben a bombaformában lévő Eppel Márton és Botka Endre is válogatott behívót kapott Bernd Storck szövetségi kapitánytól, úgyhogy egy jól sikerült hét méltó lezárása lehet a Gyirmót ellen hétvégi bajnoki.

   
  1 x 2
Honvéd-Gyirmót 1.66 3.45 5.20

Győrben viszont közel sem ilyen rózsás a helyzet, habár válogatott kerettagot ők is adnak Csiki Norbert személyében, Urbányi István csapata egyelőre nem tudta megszerezni első győzelmét az NB I-ben. Mint azt a tréner a Ferencváros elleni vereséget követően elmondta, a Fradi ellen nem sok esélyük volt, ugyanakkor a második félidőben látottakkal elégedett volt. A korábban Maldív-szigeteken és az Egyesült Államokban is dirigáló mester erőteljesen célzott rá, hogy a támadósorban még nagyon kevés a csapat tudása, de keresik erre a megoldást.

Egyértelműen a hazaiaknak áll a zászló, akik könnyedén szerezhetik meg második hazai győzelmüket a - szerintünk - vélhetően kieső Gyirmót ellen. Urbányi csapata egyelőre nem bizonyította, hogy miért nyerték meg fölényesen az NB II-t és bizony ha nem igazolnak sürgősen néhány játékost, akkor esélyük sincs a bennmaradásra. Vasárnap is pont nélkül maradnak.

hatharom.com-tipp: Honvéd
TippmixPro @1.66
[2253514] 2016-08-21 18:00:00 Honvéd - Gyirmótx;
2016-08-20;212
209575

Kattints a képre a játékhoz!