Magyar foci

Rossz utat választottunk - Dzsudzsák menedzsere

Vörösbaranyi József elmondta: annak idején a Liverpool konkrét ajánlatot tett a magyar válogatott középpályásáért a Dinamo Moszkvának.

Nem sokkal az után, hogy Dzsudzsák Balázs egy kereskedelmi rádiónak nyilatkozva elismerte, hogy a PSV-ből nagy hiba volt Oroszországba igazolnia, Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere a Digi Sport Reggeli Start című műsorának szerda reggeli adásában hasonló véleményt fogalmazott meg. 

A menedzser ugyanakkor hozzátette: mindvégig az volt a koncepció, hogy a válogatott középpályása idővel visszatér Európába, méghozzá valamelyik topbajnokságba. Vörösbaranyi hozzátette: abban az időszakban, amikor a középpályás a Dinamo Moszkvát erősítette, igazi topcsapat is érdeklődött iránta."Konkrét ajánlatot tett a Liverpool, de ezt nem fogadták el az oroszok".

Mint ismert, a viszonylag sikeresen záródó Európa-bajnokság után sokakat meglepett, hogy Dzsudzsák nem nyugat, hanem újra kelet felé vette az irányt és az arab Al Whada csapatához szerződött a török Bursasportól. Bár sokan Dzsudzsák karrierjének végét látják az átigazolásban, az ügynök és a labdarúgó is bízik abban, hogy visszatérhet majd Európába.

Kattints a képre a játékhoz!