Bajnokok Ligája

Guardiola csapata a fogadók favoritja

  • hatharom.com

A Tippmixpro fogadóinak 65 százaléka úgy véli, hogy kedden este a Manchester City legyőzi a Steaua Bukarestet a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Bár a Steaua Bukarest csak a 2. helyen zárta a román bajnokságot, a selejtezőn keresztül mégis megpróbálkozhat a BL főtáblájára kerülni. A Steaua az előző körben a cseh Sparta Prahát búcsúztatta 3-1-es összesítéssel, így van miből önbizalmat meríteni. Persze a Manchester City egy teljesen más kávéház, Pep Guardiola együttese toronymagas esélyese ennek a párharcnak. 

Az első találkozóra Bukarestben, telt ház azaz több, mint 50 ezer néző előtt kerül sor. A bukmékerek 1.40-es oddsot adnak a vendég angolok győzelmére, míg a hazai "pontszerzése" 2.45-ös szorzóval kecsegtet.  

   -n ez az összecsapás a keddi nap slágermérkőzése, így megtudhatjuk, hogyan látják az esélyeket a fogadók. A fogadóirodánál elhelyezett tétek 65 százaléka a Manchester City sikerét várja, míg a döntetlent csak 22 százalék, a hazai sikert pedig mindössze  a fogadók 13 százaléka vizionálja. 

 

[2335652] 2016-08-16 20:45:00 Steaua Bucuresti - Manchester Cityx;

 

Kattints a képre a játékért!