Protipp

Kifog rajtunk a riói olimpia

Amilyen fantasztikusan teljesítettünk az Európa-bajnokságon, olyannyira akadozik most a szekér a riói játékokon.

Nem az igazi az olimpia sportfogadási szempontból, a meglepetések csőstül jönnek, tippmestereink pedig nem igazán tudnak mit kezdeni a már-már fogadhatatlan riói játékokkal. Az előző, gyengébb hét után most ismét erőteljes mínuszban zártak tipstereink.

Tippelj a napi kérdésekre olimpiai tippjátékunkban, és nyerj egy csúcs tabletet!


Pedig éberségüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy rendre olyan tippeket vadásztak le, amelyek kitűnő oddson, egyedül a Tippmixprón fogadhatnak, hatalams value-val (itt az egyik példa). Sajnos kizárólag Cipolla nyújtott az előző napokban jó teljesítményt, neki azonban +8.75 egységet köszönhetünk hét tippből. A legnagyobb nyerő szelvény varinhoz fűződik, ő 8.15 egység profitot hozott egy teniszkombival.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!