Tipp

Ibracadabra már első PL-meccsén varázsolhat

Könnyű ellenfél, bajnoki remények - Zlatan Ibrahimovictól már első meccsén gólt remélhetünk.

Ha Zlatan Ibrahimovic így folytatja, rekordgyorsasággal belophatja magát a manchesteri fanatikusok szívébe. A svéd csillag a Galatasaray ellen csodagóllal nyitott, majd hétvégén tétmeccsén is megszerezte első találat a Manchester színeiben - győztes gólt lőtt a Leicester City elleni Community Shielden. Nekem nem is maradt kétségem felőle, hogy Ibra az év egyik üzlete lesz Angliában, és úgy hiszem, már góllal is kezdi a Premier League-szezont is.

Szegény United amúgy is hatalmas csatárínségben szenved, így Ibrahimovic messze-messze lesz gólkirály ebben a csapatban. A pontrúgásokat is ő végzi majd el, de magassága miatt a felíveléseknél is veszélyes lehet, ami Angliában kiváltképpen fontos fegyver.

Az ellenfél is tökéletesen alkalmasnak tűnik az áldozat szerepére, hiszen a Bournemouth-tól nem várok túl sokat a 16/17-es szezonban. Igazoltak ugyan játékosokat, de a keretük továbbra sem túl izmos és ha úgy kezdik az idei szezont, ahogy a tavalyit, akkor a United minden gond nélkül üti meg őket idegenben.

hatharom.com-tipp: Ibrahimovic gólt szerez
Odds: 2.20
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 2.00
[2252173] 2016-08-14 14:30:00 Bournemouth - Manchester Unitedx;