Riói olimpia

A legenda szerint Neymar alkalmatlan kapitánynak

  • hatharom/MTI

A legendás brazil labdarúgó, Zico szerint honfitársa, Neymar nem elég érett arra, hogy csapatkapitányként vezesse a riói olimpián szereplő hazai válogatottat.

„Nincsenek meg azok a tulajdonságai, amelyek a kapitánysághoz kellenek” – mondta a 63 éves szakember, aki szerint Neymarnak inkább a játékra kellene összpontosítania. Zico rosszallóan megemlítette: a brazil játékosok az Irak elleni meccsen azzal foglalkoztak, hogy az ellenfél húzza az időt. „Tényleg ezzel kell foglalkozniuk? Inkább focizniuk kellene!” – fogalmazott.

A brazilok eddig két gól nélküli döntetlent játszottak a tornán, előbb a Dél-afrikai Köztársaság, majd Irak együttese ellen.

A harmadik csoportmeccsükön Dániával találkoznak, azon dől el, hogy bejutnak-e a negyeddöntőbe.Zico ezzel együtt bízik az aranyérem megszerzésében: „Két hét alatt nem lehet csodát tenni, de a brazil válogatott mindig a torna végére szokott összeállni” – mondta. A brazilok még soha nem nyertek olimpiát, magyar idő szerint csütörtök hajnalban pedig Dánia ellen a továbbjutásért kell pályára lépniük.

A bukik igen jó indulatúak az olimpián eddig meglehetősen haloványan teljesítő házigazdákkal szemben, hiszen Neymarék sikere mindössze 1.30-as szorzóval fogadható a   -n. 

Dánia Döntetlen Brazília
TippmixPro @8.75 TippmixPro @4.75 TippmixPro @1.30
205413
[2217764] 2016-08-11 03:00:00 Denmark U23 - Brazil U23x;

 

Kattints a képre a játékért!