Riói olimpia

Neymar odaszúrt a válogatottnak, elárulta mi a gond

  • hatharom.com/MTI

A brazil férfi labdarúgó-válogatott sztárja, Neymar nyilvánosan kritizálta az edzői stábot az Irak elleni 0-0-s döntetlennel zárult második csoportmérkőzés után a riói olimpián.


A házigazdák a beszámolók többsége szerint gyengén és kellő akaraterő nélkül játszottak vasárnap, s másodszor értek el csalódást keltő gól nélküli döntetlent. Neymar egy tévéinterjúba azért bírálta az edzői stábot, mert szerinte gond van a csapat állóképességével.

A brazilok szerdán a csoportot jelenleg négy ponttal vezető Dánia ellen harcolhatják ki a negyeddöntőbe jutást. A házigazdáknak nyerniük kell, ha nem akarják, hogy a másik meccs, a Dél-afrikai Köztársaság – Irak párharc eredményén is múljon a folytatás. Egy vereség a kiesést jelentené a braziloknak, a bukik pedig ismét jó indulatúak velük szemben, hiszen mindössze 1.29-es szorzót fizet a győzelmük a    -n. 

A szurkolók azt várják el a válogatottól, hogy megszerzi története első ötkarikás aranyérmét, de a brazil sajtó szerint az elvárás miatt túl nagy a nyomás a csapaton. A futballisták a bírálatok szerint elképzelés, taktika és a korábbi brazil focigenerációktól megszokott kreativitás nélkül játszanak.

205413
Melyik csapat nyeri a tornát?
Brazília 2.62
Portugália 6.00
Németország 8.00
Argentína 8.00
Nigéria 8.00
Mexikó 10.00

 

 

 

 

 

 

 

[2217764] 2016-08-11 03:00:00 Denmark U23 - Brazil U23x;