Protipp

Beragadtunk az olimpiai rajtnál

Tippmestereink nem kezdték jól a riói tornát, de sok van még a viadalból, nem adjuk fel.

Rióban elkezdődött az olimpia, oldalunk pedig folyamatosan teszi közzé a legfrissebb híreket a tornáról. A legérdekesebb oddsokat és legjobb tippeket folyamatosan publikáljuk élő feedünkbe, így a nap 24 órájában bárki számára elérhetőek a "riói gondolataink".

Ami a Protipp-be leadott tippeket illeti, sajnos nem sikerült jól rajtolniuk tippmestereinknek, noha a     több esetben is szenzációs oddsokkal jelentkezett néhány eseményre. Ott van például Szász Emese olimpiai bajnoki címe, ahol két tippmesterünk is 1.90-es oddson tippelt az olasz lányra, ami messze-messze a piaci átlag felett volt. Erre szokás mondani, hogy bántunk már jobban vesztes tippet.

A héten a legjobb teljesítményt egyébként Cipolla nyújtotta, ő +4.34 egységet hozott össze négyes kötésével, míg a legnagyobb nyerőt Cesc18 szelvénye szállította. Az olimpiából tehát még két hét hátravan, tippmestereink pedig megállás nélkül tolják majd tippjeiket, így mindenképpen érdemes követni a Protipp rendszerét.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!