Nemzetközi foci

Tartalékos lehet a Real Madrid a Szuperkupán

A Sevilla elleni döntőben több játékosa is hiányozhat a Real Madridnak. Köztük Cristiano Ronaldo.

Jövő héten kedden rendezik az UEFA Szuperkupáját, vagyis összecsap a Bajnokok Ligája és az Európa Liga címvédője. A trondheimi fináléban azonban a Real Madrid tartalékosan kénytelen felvenni a harcot a Sevillával, legfontosabb játékosai ugyanis sérüléssel bajlódnak.

   
  1 x 2
Real Madrid-Sevilla 1.80 3.65 4.00

Az egészen biztos, hogy Cristiano Ronaldo nem játszik majd Norvégiában, hiszen ő egy nappal a Szuperkupa után áll egyáltalán edzésbe. Az Eb-döntőn megsérült klasszis esetében Zinedine Zidane a következőket mondta: "Még mindig sérült sajnos. Nyilván minél hamarabb vissza akar térni a pályára, de türelmesnek és nyugodtnak kell lennünk. Hamarosan újra velünk lesz."

Ami a többieket illeti, Pepe, Toni Kroos és Gareth Bale is csak pénteken jelentkezik először edzésre, így a négy nappal később esedékes fináléban nem valószínű, hogy beveti őket Zizou. Velük kapcsolatban a francia mester úgy nyilatkozott, nem valószínű, hogy játszanak, velük is majd Madridban találkozunk.

A BBC trióból leginkább Benzema játéka valószínű, az Eb-keretből kimaradt játékos már együtt edz a csapattal, noha csípősérülés miatt az amerikai túrát csak passzívan szemlélte.  Amennyiben mégsem lesz bevethető a támadó, úgy valószínűleg Alvaro Morata mellett Lucas Vazquez vagy James Rodríguez játszik majd a Sevilla ellen.

"Készen állunk a Szuperkupára. Három hét munka és három meccs után felkészülten várjuk a keddet. Az első igazán fontos meccsünk következik" - fejezte be Zidane.

[2242223] 2016-08-09 20:45:00 Real Madrid - Sevillax;

Kattints a képre a játékhoz!