Átigazolás

Közel Schweinsteiger visszatérése?

A bajorok vezérigazgatója úgy nyilatkozott, a német világbajnok játékossal történtek után mindenki kétszer meggondolja, Manchesterbe igazoljon-e.

A napokban röppent fel a hír, Bastian Schweinsteiger létszám felettivé vált a Manchester Unitednél, így könnyen lehet, hogy távozik Angliából. A pletyka azt tekintve nem is tűnik valótlannak, hogy José Mourinho kihagyta mind a szombati, Galatasaray elleni, mind pedig a csütörtöki, Everton elleni keretből. Az ügy kapcsán Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München gazdasági társaságának vezérigazgatója is felszólalt.

Hétvégén a Manchester United már első tétmeccsét játssza. A Vörös Ördögök a Leicester Cityvel találkoznak a Community Shielden.

"Amikor azt olvastam, hogy Mourinho nem tart igényt Bastianra, nem hittem el, amit látok. Nem csodálkoznék, ha ezek után kétszer is meggondolná mindenki, hogy az Old Traffordra igazoljon. Soha ilyesmi még nem történt a Bayern Münchennél és nem is fog" - fakadt ki a szakember.

Schweinit még Louis van Gaal szerződtette tavaly júliusban 6.5 millió fontért a bajoroktól, de sérülései miatt csupán 31 mérkőzésen lépett pályára.

Érdekesség, hogy a középpályás kapcsán a legvalószínűbb forgatókönyvnek éppen azt tartják, hogy visszatér a bajor csapathoz, míg a második helyen a Schalke együttesét találjuk.

A 32 éves futballista egyébként épp a napokban jelentette be, hogy visszavonult a válogatottságtól.

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 3-án Bastian Schweinsteiger?
Bayern München 2.25
Schalke 2.50
Manchester United 5.00
Valamelyik MLS-csapat 9.00
Bayer Leverkusen 15.00
Internazionale 17.00
AC Milan 19.00