Felkészülés

A Juventus legendái edzőként feszülnek egymásnak

Carlo Ancelotti és Zinedine Zidane csapata New Jersey-ben csap össze. A bajorok az esélyesek.

Két-két felkészülési mérkőzésen van túl a Bayern München és a Real Madrid csapata is. Az egy győzelem és egy vereség egyik gárda esetében sem árul el sokat, hiszen a felek eddig igencsak tartalékos kerettel játszottak meccseiket. És nem lesz ez másképp csütörtök hajnalban sem.

[2208767] 2016-08-04 01:30:00 Bayern München - Real Madridx;5

"Zidane volt már korábban a játékosom és a segédem is. A lehető legjobbat kívánom neki Spanyolországban, de azért Európában már kevésbé szurkolok neki. Rendkívüli játékos volt, hihetetlen karizmával. Edzőként mindene megvan, hogy egy Real Madrid szintű csapatot irányítson" - beszélt Ancelotti a francia mesterről.

A két szakember korábban a Juventusnál és a Real Madridnál is dolgozott együtt, így minden bizonnyal nagyon jól ismerik a másikat.

Várható kezdőcsapatok
Bayern München: Starke - Rafinha, Javi Martinez, Alaba, Bernat - Thiago - Ribéry, Xabi Alonso, Benko - Green, Pantovic
Real Madrid: Casilla - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro, Kovacic, Luvas Vazquez - Asensio, Mariano, Morata

Ami a kereteket illeti, a bajoroknál a legnagyobb sztárok, Arturo Vidal, Thomas Müller, Kingsley Coman, Manuel Neuer és Robert Lewandowski még nyaralását tölti, a BL-címvédőnél pedig a BBC trióval nem számolhat Zizou.
A Chelsea ellen már beleszaladtunk abba, hogy lebecsültük a Real Madrid kezdőjét, így győztest tippelni most nem bátorkodnánk, Azonban a sok gól eddig is jellemző volt a két csapat mérkőzéseire, így mi most is ennek szavazunk bizalmat.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
TippmixPro @1.60
[2208767] 2016-08-04 01:30:00 Bayern München - Real Madridx;