Átigazolás

Eldőlt Pogba sorsa?

Külföldi sajtóértesülések szerint pénteken akár már orvosi vizsgálatra mehet a francia támadó Manchesterbe.

Az ESPN értesülései szerint a Manchester United elfogadta a Juventus igényét, készek 120 millió eurót kicsengetni egykori játékosukért, Paul Pogbáért.

Amennyiben valóban igazak az információk magyar idő szerint szombaton hajnalban orvosi vizsgálatokra érkezik majd a francia középpályás Miamibe, és a héten akár alá is írhat új együtteséhez.

Pogba klubváltására jelenleg már sehol sem kínálnak oddsot!

Állítólag az átigazolás eddig Mino Raiolán, Pogba ügynökén múlt, nem tudtak ugyanis megállapodni arról, hogy melyik csapat fizeti majd ki a transzfergéniusz 25 milló eurós (más információk szerint fontos) jutalékát.

Külföldi híresztelések azt is említik, hogy José Mourinho a jövő hét elejére már kész csapatot akar, így amennyiben 48 órán belül nem születik megállapodás a felek között, és Pogba nem ír alá, úgy a portugál mester legyint az egészre, és lemond a játékos megszerzéséről.

Az ESPN arról is beszámolt, hogy a Real Madrid a héten felvette a kapcsolatot a Juventusszal, Zinedine Zidane ugyanis örömmel látná honfitársát csapatában, ám Florentin Perez nem hajlandó ekkora összeget kiadni Pogbáért.

[2274611] 2016-07-30 19:30:00 Manchester United - Galatasarayx;

 

Kattints a képre a játékhoz!