NB I

Döntetlen szaga van a Haladás-Honvédnak

  • hatharom.com

A Haladás és a Honvéd párharcában nehéz megjósolni, hogy ki örülhet a lefújás után.

Kattints a képre a játékhoz!

"Nagyon szervezett csapat lesz az ellenfelünk, a Honvéd már az elmúlt bajnokságban is igazolta az olaszos védekezését – mondta a haladafc.nyugat.hu-nak Mészöly Géza vezetőedző. "Minden meccsükre jellemző, hogy a szélsők, és még akár a támadók is visszazárnak a védővonalba. A kispestiek nagyon jól megszervezik a csapatvédekezést, és remekül zárják a területeket, úgyhogy ebből a szempontból talán még nehezebb dolgunk lesz, mint a Mezőkövesd ellen. A Honvédnak támadásban is megvannak a veszélyforrásai, Eppel, Holender, vagy éppen Vernes is veszélyt tud okozni az ellenfelek kapuja előtt. A pontrúgásaikra és a nagy bedobásaikra is oda kell figyelnünk, ugyanis van potenciál a kispestiek támadásaiban".

[2253482] 2016-07-30 18:00:00 Haladás - Honvédx;5

A Kövesd elleni döntetlen Mészöly Géza szerint lehetett volna győzelem is, ha csapata hatékonyabban használja ki az adódó lehetőségeket. "Valószínűleg kevesebb lehetőségünk lesz, mint legutóbb, de bízunk abban, hogy jobb arányban fogjuk ezeket a helyzeteket kapura lövéssel befejezni. Nagyon sok elmozgás, és pontos átadások kellenek ahhoz, hogy fel tudjuk törni majd a Honvéd védekezését. Az előző mérkőzés első félidejében sok helyzetet ki tudtunk dolgozni, gólt is szereztünk, úgyhogy hasonló kezdést most is elfogadnánk. A folytatásnál természetesen hatékonyabb befejezésekre lesz szükség ahhoz, hogy még eredményesebb legyen a játékunk".

Haladás: Király - Polgár K., S. Wils, Jagodics, Bosnjak - Overgoor, Iszlai - Gaál B., Rácz B., Halmosi - Ars.

A két csapat legutóbb három meccsén mindössze két találat született, ám ezúttal több gólt is láthatnak a kilátogató nézők. Mivel mindkét oldal úgy számolhat, hogy ezen a meccsen képes lehet megszerezni a három pontot, ezért valamennyi kockázatot fel kell vállaniuk. A kevés gólos kimenetelre kínált oddsokban nem sok érték lapul, ezért inkább a 2-3 gólos verzióra szavazunk.
 

Haladás - Honvéd
hatharom.com-tipp: 2-3 gól
TippmixPro@1.90
[2253482] 2016-07-30 18:00:00 Haladás - Honvédx;