Felkészülés

Ismét lebecsülik a Dortmundot?

Thomas Tuchel csapata a Manchester United után a város másik csapatának skalpját is megszerezheti.

Így gálázott a BVB a MU ellen

Habár csütörtök délutánra ismét heves esőzések várhatóak Sencsen városában, reméljük, a Manchester City második felkészülési találkozóját nem mossa el a vihar. Pep Guardiola fiai ezúttal a Borussia Dortmunddal csapnak majd össze, amely gárda meglepően simán, 4-1-re gázolta le Sanghajban a Manchester Unitedet.

   
  1 x 2
Borussia Dortmund-Manchester City 2.65 3.20 2.25

Nem lesz könnyű dolga tehát az angoloknak, noha illene már lassan meccset nyerniük, hiszen a különböző sorozatokban már hat mérkőzése óta nem győztek le senkit.

Tuchelék lényegesen előrébb is tartanak a felkészülésben, hiszen ők már a hatodik mérkőzésükre készülnek, míg a City csupán a másodikra - noha a szezon érdemi részét majdnem ugyanakkor kezdik el.

Várható kezdőcsapatok
Borussia Dortmund (4-2-3-1): Weidenfeller – Passlack, Papasthopoulos, Bender, Schmelzer – Castro, Rode – Ramos, Kagawa, Dembele – Hober
Manchester City (5-3-2): Caballero – Maffeo, Adarabioyo, Kolarov, Angelino, Clichy – Fernando, Fernandinho, Delph – Navas, Bony

Ami a kereteket illeti, a Dortmund lényegesen erősebb csapattal vágott neki az ázsiai túrának, míg a Manchester Citynél Pep Guardiola sorra dobja be a fiatalokat a mély vízbe. Igaz, a legnagyobb sztár, Pierre-Emerick Aubameyang nemrég visszautazott Dortmundba, második gyermek ugyanis hamarosan megszületik, így ő nem játszik a City ellen.

Ennek ellenére is inkább a német csapat győzelmét várjuk, ahogyan Ramosék elintézték a Unitedet, úgy a város másik csapata ellen is jók lehetnek egy-két gólra, így pedig a vereséget szinte biztosan elkerülik.

hatharom.com-tipp: Dortmund vagy Döntetlen
TippmixPro @1.50
[2208801] 2016-07-28 13:30:00 Borussia Dortmund - Manchester Cityx;