Felkészülés

Nehogy bárki aludjon éjszaka, bombameccsek lesznek!

Real Madrid-PSG, Bayern München-Milan és Chelsea-Liverpool találkozókat rendeznek Ausztráliában.

Még időben vegyük ki a szabadságot csütörtökre, hajnalban ugyanis nem az alvásé lesz a főszerep. Hűtsük be a söröket, dőljünk le egy kicsit aludni este, az ébresztőórát pedig állítsuk be hajnali fél 2-re, három szenzációs mérkőzést rendeznek ugyanis Ausztráliában, egymás után!

   
  1 x 2
Real Madrid-PSG (01:30) 2.80 3.25 2.15
Bayern München-Milan (03:30) 1.60 3.65 4.40
Chelsea-Liverpool (05:30) 2.25 3.15 2.70

Kezdésnek rögtön összecsap egymással a spanyol ezüstérmes és a francia bajnokcsapat. A Real madrid és a PSG összecsapásán inkább Unai Emery fiai az esélyesek, és nem csak azért, mert ők már túl vannak két felkészülési mérkőzésen. Az Inter és a WBA elleni sikert követően Emery ismét erős csapatot küldhet pályára, a kezdőben lehet Krychowiak, Ben Arfa és Cavani is.

A Digi Sport 1 mindhárom mérkőzést ÉLŐBEN közvetíti! Részletekért KLIKK ide.

Lesz azonban valaki a másik oldalon, aki különösen bizonyítani akar edzőjének. "Remélem, hogy idén többet játszhatok majd, mint tavaly. Bizonyítani akarok a csapatnak, magamnak és természetesen a szakmai stábnak" - nyilatkozta James Rodríguez, akinek jövője még mindig nem dőlt el.

Várható kezdőcsapatok
Real Madrid: (4-4-2): Casillas – Cavajal, Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, James, Isco – Morata, Benzema
PSG (4-2-3-1): Trapp – Aurier, Luiz, Silva, Maxwell – Rabiot, Krychowiak- Ben Arfa, Verratti, Augustin – Cavani

A Realnál többen csak később csatlakoztak a kerethez, így például a kolumbiai játéka sem biztos, de Modric és Sergio Ramos is maximum 45 percet kap majd. Az ausztráliai keretből pedig kimaradt a három Eb-hős, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és Pepe.

[2208758] 2016-07-28 01:30:00 Real Madrid - Paris Saint Germainx;

A második mérkőzés is tartogat közel akkora izgalmakat, mint a Real-PSG, érdeklődve várjuk, mire lesz képes új edzőjével az AC Milan a Carlo Ancelotti vezette Bayern Münchennel szemben. A két csapat közül a Milan nélkülöz kevesebb játékost, Montella csupán Carlos Baccát és De Scigliót kell nélkülözze, Carletto viszont nem számíthat Lewandowskira, Comanra, Renato Sanchesre, Robbenre és Douglas Costára sem.

Várható kezdőcsapatok
Bayern München (4-3-2-1): Starke - Lahm, Tarnat, Martinez, Bernat - Hagler, Alaba, Stingl - Vidal, Ribery - Green
AC Milan (4-4-2): Donnarumma - Abate, Romagnoli, Paletta, Antonelli – Bertolacci, Bonaventura, Poli, Suso – Niang, Ménez

Mindkét fél jól kezdte a felkészülési időszakot, a bajorok megverték a Manchester Cityt, míg a Milan a Girondins Bordeaux-t verte Suso két góljával 2-1-re. Egyértelmű jelenleg a két gárda közötti hatalmas különbség, a Bayern minden tekintetben kategóriákkal jobb csapat a piros-feketéknél. Vincenzo Montellának nagyon össze kell kapnia új tanítványait, ha meg akarják szorítani a még tartalékosan is bombaerős Münchent.

[2208759] 2016-07-28 03:00:00 Bayern München - AC Milanx;

Antonio Conte és Jürgen Klopp randevúja sem lesz rossz, ráadásul a Chelsea és a Liverpool összecsapásai az elmúlt években csak ritkán végződtek kevés góllal. Eredmények alapján egyelőre a Vörösök meggyőzőbben a felkészülési időszakban, noha ellenfeleik alacsonyabb osztályú angol gárdák voltak, míg a Chelsea a Rapid Wiennel is összecsapott.

Várható kezdőcsapatok
Chelsea (4-5-1): Begovic – Aina, Rahman, Terry, Djilobodji – Willian, Oscar, Moses, Traore, Matic – Costa
Liverpool (4-3-2-1): Karius – Randall, Leiva, Lovren, Moreno – Stewart, Ejaria, Grujic, – Mane, Coutinho – Firmino

"Örülök, hogy végre igazán erős csapattal játszunk majd, egy olyannal, amelyik harcban lehet a bajnoki címért. Jó meccset szeretnénk játszani, nem a győzelem a legfontosabb, hanem az, hogy lássam, mire képesek a játékosaim"- mondta Conte.

Itt is lesznek bőségesen hiányzók mindkét oldalon. Az olasz mester még nem számíthat Kantéra, Ivanovicsra és John Obi Mikelre, míg Klopp a védelemben tartalékol majd, ám pályára lép például Georginio Wijnaldum, a Newcastle-től nemrég megszerzett holland támadó.

[2208760] 2016-07-28 05:00:00 Chelsea - Liverpoolx;

Felkészülési mérkőzésen lévén, nem könnyű tippelni, hiszen kérdéses, milyen szellemben lépnek majd pályára a csapatok és mennyit játszanak a legjobb játékosok. Mindazonáltal itt nem kell majd olyan mostoha körülményekkel szembenézniük, mint ami volt Kínában, így sokkal inkább várunk örömfocit, mint unalmas előszezon-kocogást. Tippünk így mindhárom mérkőzésre ugyanaz.

hatharom.com-kombi
Mindhárom meccsen 1.5 gólnál több esik - TippmixPro @1.77