Átigazolás

Katasztrófa Higuaín átigazolása, nomádok lettek a játékosok - Totti

A Roma csapatkapitánya szerint már tényleg nem számít semmi más a modern futballban, csak a pénz.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb vihart kavaró átigazolási ügyletén vagyunk túl, Gonzalo Higuaín három év elteltével az ősi rivális Juventushoz igazolt Nápolyból. Alighanem az argentin játékos rendesen megkapja majd a magáét, ha visszatér új csapatával a San Paolóba, ráadásul az olasz legenda, Francesco Totti is rendesen kiosztotta a rivális játékost.

"A mai modern játékosok olyanok, mint a nomádok. A pénz után mennek, nem a szívük után, és ez sajnos egyre ritkább. Oda igazolnak, ahol többet kereshetnek, ahol trófeákat nyernek majd. A futball nagyon sokat változott, csak a pénz számít, semmi más. Kihalt a szenvedély a játékból.

Az emberek kimennek a stadionokba, megnézik a kedvenceiket, de nem azt várják, hogy azok majd elárulják őket. Nézzük meg, mi történt Higuaínnal. Elhagyta a Napolit a Juventusért, ez katasztrófa. De sajnos manapság ez egyre elfogadottabb lesz, főleg a külföldi játékosoknál. Számomra elfogadhatatlan ez a hozzáállás. Persze vannak olyanok is, mint Maradona" - zárta gondolatait Totti.

A római játékos egyébként vélhetően nem csak Higuaínnak célozta mondatait, hiszen a Farkasoktól szintén Torinóba távozó Miralem Pjanic is szinte biztosan a szurkolók célpontja lesz.

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?
Juventus 1.50
Roma 6.00
Napoli 8.00
Internazionale 15.00
211987