Heti műsor

Már csak a Vidiért kell szorítanunk

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Már csak a Vidiért kell szorítanunk. - Fotó: vidi.hu

A hét eseményei

Az előttünk álló héten már a harmadik fordulót rendezik az NB I-ben, ahol több pikáns mérkőzést tartanak. Szombaton a rajton beragadó Haladás a felemásan teljesítő Honvédot fogadja, a két vereséggel rajtól Újpest a Paksot látja vendégül, míg a forduló rangadóján, a két százszázalékos csapat, a Ferencváros és a Diósgyőr méri össze tudását a Groupama Arénában. Vasárnap a Debrecen az újonc Gyirmóttal meccsel, az MTK a Mezőkövesdet fogadja, míg a Videoton a Vasassal méri össze tudását, ahol a fehérvári gárda esélyei csökkenhetnek, mivel Henning Bergék csütörtök az Európa Ligában lépnek pályára.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2253477] 2016-07-30 20:30:00 Ferencváros - Diósgyőrx;

A nemzetközi kupaporondon egyre gyászosabb a helyzet, négy kupacsapatunk közül három is elbúcsúzott az elmúlt héten, egyedül a Videoton maradt talpon. A székesfehérvári együttesre kemény menet vár csütörtökön, hiszen a dán Midtjylland gárdáját fogadja Felcsúton. A fogadóirodák nem sok esélyt adnak Henning Bergéknek a párharcban, a     például már az első mérkőzésen is a dánokat hozta ki favoritnak egy hajszállal.

A Vidi eheti Európa Liga mérkőzésével bővebben csütörtökön foglalkozik majd oldalunk.

A Videoton mérkőzésének szorzói az Európa Ligában
   
Mérkőzés 1 X 2
Videoton-Midtjyllan 2.60 3.00 2.55
[2300484] 2016-07-28 20:30:00 Videoton - FC Midtjyllandx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Bajnokok Ligája és az Európa Liga ütközeteire lesz érdemes fogadni, ahol már komoly együttesek is bekapcsolódnak, továbbá a vasárnap rajtoló NB II küzdelmeire. Amerikában már csak az MLB zajlik, de a baseball ligában óriási dömping lesz, így lesz mire fogadni. Szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!