NB I

Ez volt a legjobb válasz - Thomas Doll

A Ferencváros szombat este 1-0-re legyőzte a Honvédot a Bozsik Stadionban, így a BL-búcsú után visszatalált a helyes útra. Thomas Doll szerint ez volt a legjobb, amit csapata tehetett.

Fotó: fradi.hu

Az NB I nem Európa avagy a Fradi idehaza továbbra is megállíthatatlan. A zöld-fehérek szombat este a Honvéd otthonába vizitáltak és az előzetes várakozásoknak megfelelően egy igen nehéz 90 percen vannak túl, ám végül Böde Dániel góljának köszönhetően elvitték a három pontot Kispestről. A Fradit irányító Thomas Doll a mérkőzés után kiemelte, hogy csapata a szerdai BL-búcsú után hozta azt, amit elvártak tőle.

"Számunkra most az volt a legfontosabb, hogy egységesek tudtunk lenni – mondta Doll. -"Mindenki el tudja képzelni, hogy a szerdai napot követően nem csak a játékosok, hanem az egész klub padlóra került. Örültünk, vártuk ezeket a nemzetközi meccseket, mégis, ennyire könnyen hagytuk elveszni ezt a lehetőséget... A szerdai 120 percet követően az volt a legfontosabb, hogy egységesek és eredményesek legyünk. Úgy gondolom, ezt ma egész jól végrehajtottuk. A Honvédnál nagyon nehéz dolgunk volt eddig, de jól végeztük el a feladatunkat. Ha figyelembe vesszük, hogy milyen meleg van, és azt is, hogy szerdán 120 percet játszottunk, amit követően padlóra kerültünk, akkor most ez a győzelem volt a legjobb válasz. Előre kell tekintenünk, tegnap óta én is próbálok így gondolkozni." - fogalmazott a német tréner. 

A találkozót eldöntő Böde Dániel már a harmadik gólját szerezte a bajnokságban, míg a Fradi két forduló után hat ponttal vezeti a tabellát. Jövő héten a szintén 100 százalékos Diósgyőr lesz a címvédő ellen a Groupama Arénában.

A Fradi meccsére ajánlott tippünk is bejött, az 1. félidőben eseett Böde-gól, hozta az 1.40-es oddsunkat.

[2253475] 2016-07-23 20:30:00 Honvéd - Ferencvárosx;
209575