Német foci

Újabb sztárigazolást jelentett be a Dortmund

Ötéves szerződést kötött a Borussia Dortmund André Schürrlével.

Egy nappal azután, hogy a Borussia Dortmund bejelentette Mario Götze szerződtetését, máris itt az újabb átigazolási bomba: André Schürrle is fekete-sárgába öltözik!

A Wolfsburgtól érkező támadó középpályás ötéves szerződést kötött a Bundesliga tavalyi kiírásának ezüstérmesével. A 25 éves játékos 55 alkalommal szerepelt a német válogatottban, ez idő alatt pedig 20 gólt szerzett, korábban megfordult a Bayer Leverkusen és a Chelsea csapatában.

"A Borussia Dortmund Európa egyik topklubja, egy nagyon erős és izgalmas csapattal. A klub óriási erőfeszítéseket tesz a szurkolóiért, és nagyon várom, hogy ne csak kívülállóként, hanem a klubhoz tartozva is átélhessem mindezt. Az elkövetkező években szeretnék sikereket ünnepelni a Dortmunddal, szeretném meggyőzni azokat, akik leigazoltak, hogy érdemes volt leigazolniuk" - nyilatkozta Schürrle, akinek piaci értéke a transfermarkt.de szerint 18 millió euró.

Mivel a nyári átigazolási szezon elején a BvB Mats Hummelst (Bayern München), Ilkay Gündogant (Man. City)  és Henrih Mhiratjant (Man. Utd) is eladta, sokan attól féltek, hogy szétkapják a csapatot és oda lesz a minőség, ám Mario Götze és André Schürrle megszerzésével a következő szezonban is komoly célokért küzdhet a gárda.

[2208799] 2016-07-22 14:00:00 Manchester United - Borussia Dortmundx;