Felkészülés

Ausztráliában kezd a Juventus

  • hatharom.com

Magyar idő szerint szombat délelőtt a Bajnokok Nemzetközi Kupája elnevezésű torna keretén belül Melbourne-ben lép pályára az olasz bajnok Juventus. A torinóiak keretéből számos klasszis hiányzik, a bukik viszont így is őket favorizálják.

A nemzetközi bemutatótornáról egy korábbi cikkünkben részletesebben is beszámoltunk, a mérkőzéseket négy kontinensen 16 különböző helyszínen rendezik meg. Az egyik házigazda az ausztrál Melbourne Victory csapata, amely első ízben vesz részt a viadalon.

1X2    
Melbourne Victory Döntetlen Juventus
TippmixPro@5.50 TippmixPro@3.95 TippmixPro@1.45

A Juventus elleni találkozó előtt a bukmékerek természetesen az olasz bajnokot favorizálják, azonban nem árt megjegyezni, hogy Massimiliano Allegri együtteséből több sztárjátékos is hiányzik. Az Eb-t megjárt játékosok valamennyien szabadságukat töltik még, így Buffon, Bonucci, Chiellini, Zaza, Sturaro, Barzagli, Evra és Pogba sem utazott el a csapattal Ausztráliába. Ott vannak Melbourne-ben viszont az új igazolások, így Pjanic, Pjaca, Neto és Benatia is bevetésre készül.

Juventus kerete a meccsre
Alex SANDRO, Kwadwo ASAMOAH, Emil AUDERO, Madhi BENATIA, Carlos BLANCO, Alberto CERRI, Luca COCCOLO, Del FAVERO, Paulo DYBALA, HERNANES, Grigoris KASTANOS, Mario LEMINA, Pol LIROLA, Leonardo LORIA, Roman MACEK, Luca MARRONE, NETO, Stefano PADOVAN, Giulio PARODI, Roberto PEREYRA, Miralem PJANIC, Lorenzo ROSSETI, Daniele RUGANI, Yoan SEVERIN, Mattia VITALE , Marco PJACA

A Juventus számára ez lesz az első mérkőzés a felkészülés alatt, de a Melbourne Victory is egy hónap szünet után lép pályára.

[2208802] 2016-07-23 11:00:00 Melbourne Victory - Juventusx;