Átigazolás

Ancelotti félti legnagyobb sztárját a Realtól

A Bayern újdonsült trénere nem szívesen engedné el Robert Lewandowskit a müncheni gárdától.

"Nincs szüksége a Real Madridnak Robert Lewandowskira, tele vannak hatalmas sztárokkal, mint Benzema, Bale és Ronaldo. Amúgy is, még ha kéne nekik, akkor sem adnánk el. Miért is válnánk meg a világ egyik legjobb csatárától? Nem cserélném el őt senkire sem" - nyomatékosította Carlo Ancelotti, hogy szüksége van a lengyel gólvágóra.

A Bayern München nem akármilyen igazolásokat eszközölt a nyáron, hiszen legnagyobb sztárjaik megtartása mellett megszerezték Mats Hummelst a Borussia Dortmundtól, illetve az Eb egyik nagy sztárját, Renato Sanchest. A kontinensviadal legjobb fiataljának megválasztott Sanchest edzője is méltatta.

"Remek munkát végzett a klub, hogy még időben megszerezték Renatót. Nagyon figyelemreméltó játékos. Több európai sztárcsapat és le akarta igazolni őt, de a bajor csapat volt a leggyorsabb. Fantasztikus játékos, kulcsembere lehet a jövő Bayernjének."

Ami a fogadóirodák szorzóit illeti, úgy tűnik, nem kell nagyon aggódnia a bajor csapatnak a címvédés felől, hiszen a bukik nehezen tudják elképzelni, hogy megszorongatják a Münchent. Sokat elárul az az adat is, hogy csupán a Dortmundnak van 10 alatti szorzója a végső győzelemre, a harmadik legesélyesebb Leverkusen pedig 34-szeres oddson fogadható.

Melyik csapat nyeri a Bundesligát?
Bayern München 1.12
Borussia Dortmund 8.00
Bayer Leverkusen 34.00
Wolfsburg 67.00
Schalke 81.00