Sportfogadás

Szerintünk továbbjut a Fradi, míg az MTK kiesik

  • hatharom.com

Következnek a BL- és az EL-selejtezők második körének visszavágói, ennek apropóján tippelésre adtuk fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőire, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Ferencváros-Partizani Tirana
Tipp: Ferencváros -1 (európai hendikep)
Odds:
2.05 @ Tippmixpro

Az odavágóhoz képest biztosan más lesz a visszavágó, köszönhetően annak, hogy a Fradi ezúttal hazai pályán játszik. A zöld-fehéreknek a Groupama Arénában lényegesen jobban megy, mint házon kívül, és a hétvégén jól hangoltak a találkozóra. Noha a 0-0-s döntetlen is elegendő lehetne Thomas Dolléknak a továbbjutáshoz, biztosak vagyunk benne, hogy a IX. kerületiek bizonyítani akarnak szurkolóiknak, hogy az albániai mérkőzés csak egy kisiklás volt. Szerintünk Böde Dánielék nem hibáznak szerdán, magabiztos, legalább kétgólos győzelemmel ünneplik majd a következő körbe jutást.

[2284241] 2016-07-20 19:30:00 Ferencváros - Partizanix;

Csukaricski-Videoton
Tipp: A mérkőzés góljainak száma 1,5 felett
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

Az első meccsen a fehérváriak 2-0-ra legyőzték a Csukaricski gárdáját, de könnyedén lehetett volna több gól a találkozón. Köszönhetően például a magyar csapat védelmének gyengeségei miatt, amit a hétvégi fordulóban, a Diósgyőr speciel kihasznált. A vasárnapi meccs nem jött jól a Vidinek, ráadásul a Csukaricski csak a csütörtöki visszavágóra készül, avagy roppant nehéz dolga lesz a piros-kékeknek Szerbiában. Véleményünk szerint könnyen meleg lehet a pite a fehérváriak számára, avagy simán el tudunk képzelni legalább két gólt - ennyit egyébként minimum lőnie kell a hazai együttesnek, ha tovább akar jutni a következő körbe -, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a szerbek védelme is mennyit hibázott a felcsúti ütközeten.

[2256833] 2016-07-21 20:30:00 Cukaricki - Videotonx;

Gabala-MTK
Tipp: Gabala
Odds: 
1.65 @ Tippmixpro

Noha egy azeri csapatról beszélünk, a Gabala mégis sokkal magasabb pozícióban jegyzett és jobb csapat, mint az MTK. Ezt már az odavágó is bebizonyította, még, ha kellett ehhez Kanta József kihagyott büntetője is. Az azeriek a múlt heti meccs óta csak a visszavágóra készülnek, míg az MTK vasárnap is vereséget szenvedett, méghozzá hazai pályán a Vasas ellen. A nagy utazás sem a magyar csapat malmára hajtja a vizet, vagyis véleményünk szerint a kék-fehérek kettős vereséggel búcsúznak az idei Európa Ligától.

[2256851] 2016-07-21 19:00:00 FK Qabala - MTKx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szerda, 19:30 INFO Ferencváros-Partizani Tirana Ferencváros -1 (európai hendikep) 2.05 @ TippmixPro
Csütörtök, 20:30 INFO Csukaricski-Videoton A mérkőzés góljainak száma 1,5 felett 1.40 @ TippmixPro
Csütörtök, 19:00 INFO Gabala-MTK Gabala 1.65 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,74

Kattints a képre a játékért!