Felkészülés

Ibrahimovic nem tagja Mourinho keretének

A MU kínai kerete 25 főből áll ugyan, de pályára csak 22-en lépnek majd - ismerte el Mourinho.

Javában tart a felkészülés a Manchester Unitednél, a Wigan Athletic ellen 2-0-ra megnyert találkozót követően José Mourinho fiai most Kína felé veszik az irányt, ahol megmérkőznek a Dortmund és a Manchester City csapatával is. A portugál tréner kijelölte utazó keretét, amelynek azonban nem tagja Zlatan Ibrahimovic és több Eb-sztár sem.

A Manchester United utazó kerete
David De Gea, Sergio Romero, Sam Johnstone, Eric Bailly, Daley Blind, Timothy Fosu-Mensah, Phil Jones, Paddy McNair, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Antonio Valencia, Michael Carrick, Ander Herrera, Adnan Januzaj, Jesse Lingard, Juan Mata, Memphis Depay, Henrikh Mkhitaryan, Andreas Pereira, Ashley Young, Will Keane, Marcus Rashford, Wayne Rooney

A svéd klasszis mellett nem tartott a csapattal Anthony Martial, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger és Matteo Darmian sem, ahogyan Borthwick-Jackson sérülés, James Wilson pedig a gyenge forma miatt nem kapott repülőjegyet.

A 25-ös keret ráadásul inkább csak 22-es, ugyanis mint azt a mester korábban elmondta, a három angol válogatott, Smalling, Rashford és Rooney elutazik ugyan Kínába, de ott pályára nem lépnek majd.

A United előbb a Dortmund ellen lép pályára pénteken, majd a városi rivális ellen hétfőn. Ibra vélhetően a július 30-ai, svédországi, Galatasaray elleni mérkőzésen lép majd először pályára.

[2208799] 2016-07-22 14:00:00 Manchester United - Borussia Dortmundx;