Heti műsor

Kemény hét előtt kupacsapataink

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Fradi kétszer is pályára lép a héten. - Fotó: MTI

A hét eseményei

A héten immáron a második fordulót rendezik az NB I-ben, ahol több pikáns mérkőzését is rendeznek. Szombaton például a kiválóan rajtoló Honvéd és a Ferencváros méri össze tudását a Bozsik Stadionban, de a Diósgyőr-Újpest meccs is parázs lehet, szintúgy, mint a Haladás-Mezőkövesd. Vasárnap az MTK a Gyirmót együtteséhez látogat, ami gyakorlatilag hazai pályának számít a fővárosiaknak, köszönhetően annak, hogy az Európa Ligában az Alcufer Stadionban fogadta ellenfeleit Teodoru Vaszilisz legénysége. A hét utolsó napján megrendezésre kerül még a Paks-Videoton és a Vasas-Debrecen, ahol a vendég együttesek számítanak esélyesebbnek, ugyanakkor a hétközi Európa Liga meccs könnyedén átírhatja a találkozók esélyeit.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2253475] 2016-07-23 20:30:00 Honvéd - Ferencvárosx;

Ha Ferencváros albániai mérkőzését vesszük alapul, akkor nagyon meleg meccs vár Thomas Doll együttesére, viszont ha a Haladás elleni bajnokiját, akkor gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy a zöld-fehérek hány góllal győzik le a Partizani Tiranát szerdán. A bukmékereknél a magyar bajnok az esélyes, a    -n például 1.40-szeres szorzón fogadhatunk Böde Dánielékre.

Az Európa Ligában a Debrecen és az MTK is egyaránt 2-1-re kapott ki hazai pályán, így az előbb említett két együttesünknek nyernie kell a csütörtöki visszavágón, hogy kiharcolhassa a továbbjutást. A fővárosiak sikere 3.65-szörös, míg a piros-fehérek győzelmére kétszeres pénzért fogadhatunk a magyar online fogadóirodában. Kupacsapataink közül a legjobb pozícióban egyértelműen a Videoton van, hiszen a székesfehérváriaknak az egygólos vereség is bőven belefér a pakliba, sőt akár a kétgólos is, ha betalálnak Henning Berg fiai. Ez alapján nem meglepő, hogy a bukmékereknél a Csukaricski számít favoritnak a hétközi meccsen, a szerbekre 2.10-szeres oddsot ajánl a    .

A magyar csapatok szorzói a nemzetközi kupákban
   
Mérkőzés 1 X 2
Ferencváros-Partizani Tirana 1.40 4.50 6.25
Torpedo Zogyino-Debrecen 3.45 3.10 2.00
Gabala-MTK 1.85 3.30 3.65
Csukaricski-Videoton 2.10 3.15 3.20
[2256833] 2016-07-21 20:30:00 Cukaricki - Videotonx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Bajnokok Ligája és az Európa Liga ütközeteire lesz érdemes fogadni, továbbá a barátságos felkészülési találkozókra. Amerikában már csak az MLB küzdelmei zajlanak, de a baseball ligában óriási dömping lesz, így lesz mire fogadni. Szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!