NB I

Nekünk ez nem elég - Thomas Doll

  • hatharom.com |Fotó: fradi.hu

Jól rajtolt az NB I-ben a címvédő Ferencváros, amely 3-1-re legyőzte hazai pályán a Haladás csapatát. A fővárosiakat irányító Thomas Doll azonban nem teljesen elégedett.

Az első félidőben összehozott 3-0-s előny elegendőnek bizonyult a címvédő Ferencvárosnak ahhoz, hogy győzelemmel kezdje a bajnokságot. A tetemes előny birtokában a Fradi a második félidőben visszavett a tempóból, ami azonban a Thomas Doll vezetőedzőnek nem nyerte el a tetszését.

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rögtön nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, akiket így hibára kényszerítettünk, ezeket pedig ki is használtuk - kezdte értékelőjét a német szakember a fradi.hu-nak. - "A kétgólos előny birtokában ugyanakkor kicsit visszaesett a lendületünk, könnyű labdákat adtunk el. A szünetben el is mondtam a srácoknak, hogy bár nagyszerű a háromgólos előny, de ez nekünk nem elég, ha nemzetközi meccseken is eredményesek akarunk lenni. Főként védekezésben kellett volna jobban koncentrálnunk és a gól miatt mérges is vagyok, bár ez utóbbi miatt nem feltétlen a játékosaimra".

A Fradi legjobbja ezúttal a két gólt és egy gólpasszt jegyző Böde Dániel volt. A gólkirály bombaformában kezdte az idényt, hiszen a szerdai BL-selejtezőben is az ő góljával mentette döntetlenre a meccset a csapat. "Nagyon örülök Daninak.Tiranában is nagyon fontos gólt lőtt, és ha azt vesszük, hogy kifejezetten rövid szünete volt a nyáron, akkor kijelenthetjük, hogy igazi gólgyáros. Meg kell jegyeznem ugyanakkor, hogy Marco (Djuricin - a szerk.) és Sesták is remek játékos, látni is lehetett, hogy képesek élni a lehetőséggel, ha megkapják, nagyon veszélyesen futballoztak és mindkettejüknek csak centiken múlott, hogy a kapuba találjanak. Számunkra nagyon fontos, hogy legyenek olyan játékosaink, akik akarják maguknak a helyet a csapatban, és amikor pályán vannak, akkor tudják egymást támogatni" - fogalmazott a szakember.

A Fradi tehát könnyed győzelemmel hangolt a szerdai BL-selejtező visszavágóra. A    már fogadhatunk is a Partizani elleni budapesti találkozóra, a magyar bukiknál 1.40-es szorzót kínálnak a a zöld-fehérek sikerére. A szombaton látottak alapján nem is tűnik rossz ajánlatnak. 

[2284241] 2016-07-20 19:30:00 Ferencváros - Partizanix;