NB I

A forduló meglepetését okozhatja a Paks

  • hatharom.com

Pontot rabolna a Paks a Loki otthonából, de legutóbbi két debreceni kirándulásán még gólt sem tudott szerezni.

Fotó: paksifc.hu

"Ahhoz, hogy kedvező eredményt tudjunk elérni a Loki otthonában, maximális figyelemre lesz szükségünk. A meccs első pillanatától az utolsóig a legtöbbet kell kihozni magunkból, mivel a DVSC bivalyerős otthon. Bízom abban, hogy a felkészülés alatt elvégzett munka visszaköszön majd a pályán, és egy jó eredménnyel jöhetünk majd haza" - ezekkel a szavakkal vezette fel a mérkőzést Csertői Aurél, a paksiak vezetőedzője. A tolna megyei alakulat jól erősített a nyáron, Haraszti Zsolt, Kemenes Szabolcs vagy Koltai Tamás neve jól cseng a honi élvonalban, míg a távozók között nincsen alapember. 

A Debrecen számára már elkezdődött a szezon, hiszen a hajdúságiak az Európa Liga selejtezőjében már három tétmeccsen is lejátszottak. A legutóbbi fellépés azonban mély sebeket ejthetett a csapaton, hiszen a fehérorosz Zodino elleni 2-1-es vereség a kiesés szélére sodorta Kondás Elemér együttesét. 

[2253468] 2016-07-17 18:00:00 Debrecen - Paksx;5

Habár jövő hét csütörtökön a Debrecenre vár még a visszavágó is, a bukmékerek szerint hazai pályán toronymagas esélye a vasárnapi találkozónak. A Loki győzelme mindössze 1.66-os szorzót fizet, míg a paksi három pont már pénzünk hatszorosát érné. 

1X2    
Debrecen Döntetlen Paks
1.66 3.50 6.20

A csapatok hivatalos honlapjainak közlése szerint mindkét vezetőedző közel a legerősebb összeállításban küldi pályára övéit. 

Várható kezdőcsapatok
Debrecen: Radosevic – Jovanovic, Brkovics, Mészáros N., Korhut – Djelmic, Szekulics, Szakály, Horváth Zs. – Holman - Takács
Paks: Kemenes  - Kulcsár Dávid, Lenzsér Bence, Gévay Zsolt, Szabó János - Papp Kristóf - Koltai Tamás, Kecskés Tamás, Bartha László, Haraszti Zsolt - Hahn János

A Paks a felkészülési találkozói során elöl-hátul igen gólerősnek bizonyult, míg a Debrecen elsősorban helyzetkihasználásán kell, hogy javítson. A vendégek biztosan nem akarnak beleszaladni a késbe, a Loki pedig még nincsen topformában, így mi úgy saccolunk, hogy 2-3 gólnál több nem esik majd ebben a párosításban. 

Debrecen - Paks
hatharom.com-tipp: 2-3 gól
TippmixPro@1.90
[2253468] 2016-07-17 18:00:00 Debrecen - Paksx;