Sportfogadás

A Debrecen és a Fradi sem fogott ki rajtunk

  • hatharom.com

Bár a magyar csapatok nem szerepeltek valami fényesen a hétközi kupameccseken, aki velünk tartott, annak így sem kellett szomorkodnia.

Négyből három - így zárta a hatharom.com a magyar kupacsapatok mérkőzéseit, azaz a Fradi, a Videoton, a Debrecen és az MTK találkozóira ajánlott 4 tippünkből három bizonyult nyertesnek! 

A Ferencváros albániai vendégjátéka kapcsán egy gyenge iramú mérkőzésre, és amolyan szezon eleji formát mutató csapatokra számítottunk, így gólparádé helyett a mezőnyjátékban láttuk a fantáziát. Az 1-1-es végeredménynek köszönhetően a  2,5 gól alatt tippünk kizöldült, 1.50-es szorzóért. 

A csütörtöki napon három csapatunk az Európa Liga selejtezőjében volt érdekelt. A legkellemetlenebb meglepetést a Debrecen okozta, amely hazai pályán 2-1-re kikapott a fehérorosz Zodinótól. A Loki bukása sokak szelvényét elvitte, szerencsére mi a végeredmény megtippelése helyett inkább a gólok számában láttunk fantáziát, a 2-3 gólos fogadásunk pedig szépen ült, 1.95-ös oddsért. 

Az MTK mérkőzését felvezető anyagunkban azt taglalgattunk, hogy a bukmékerek mintha kissé túlbecsülnék a magyar csapat esélyeit a komoly nemzetközi rutinnal rendelkező azeri Gabala ellen. A meccs előtt úgy véltük, egy döntetlennel talán mindkét csapat kiegyezne az első találkozón, ám végül a vendégek 2-1-re legyőzték a kék-fehéreket, így a 3.05-ért nem tudtuk elcsípni a remit. Talán ha Kanta Józsi bevágja a büntetőt a meccs elején...

A magyar csapatok közül egyedül a Videoton hagyta el győztesen a pályát, a fehérváriak a szerb bronzérmes Csukaricskit győzték le 2-0-ra Felcsúton. Henning Berg alakulata egy igen kemény találkozót vívott, és mi pontosan erre, azaz sok párharcra és nagy küzdelemre számítottunk.  Vidi 2-0-s sikerével a továbbjutás küszöbére lépett, mi pedig duplán örülhettünk, hisze a 2,5 gólnál kevesebb tippünk ezen a meccsen is bejött. 

hatharom.com tippek a magyar csapatok kupameccseire
Párosítás Végeredmény Tipp Odds
Partizani - Ferencváros 1-1 2.5 gólnál kevesebb 1.50
Debrecen - Zodino 1-2 2-3 gól 1.95
MTK - Gabala 1-2 Döntetlen 3.05
Videoton - Csukaricski 2-0 2.5 gólnál kevesebb 1.55