Premier League

Meddig jutnak a manchesteri gólvadászok?

Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney és Manuel Nolito góljaira is fogadhatunk az egyik bukinál.

Nagy reményekkel vág neki mindkét manchesteri csapat a 2016/17-es Premier League-nek, a fogadóirodák szerint pedig a City és a United között dől majd el a bajnoki cím. Mindkét gárda fontos játékosokat igazolt már eddig is, akikre fontos szerep hárulhat a bajnoki küzdelemben. No, de meddig is jut majd a Citynél Nolito, a MU-nál pedig Ibrahimovic vagy éppen Rooney.

Hány góllal zárnak?
  Nolito Wayne Rooney Zlatan Ibrahimovic
Határ 9.5 19.5 19.5
Alatt 1.36 1.05 1.25
Felett 3.00 11.00 3.75

A Manchester United két támadójára egyaránt 19.5-ös határral fogadhatunk, igaz az oddsok eléggé egyoldalúak. Természetesen Ibra esetében van csupán értelme reális esélyről beszélni, ő azonban az utolsó öt idény alkalmával négyszer is megrúgta a legalább húsz gólt, egyszer pedig egy híján érte el a kerek számot. A svéd támadótól tehát egyáltalán nem idegen ez a mennyiségű gól, persze azért a Bordeaux, a Bastia vagy az Atalanta védőit nem szabad összehasonlítani egy Stoke City vagy Sunderland védősorával.

Wayne Rooney esetében sokkal kevésbé tűnik reálisnak a húsz gól, ő karrierje során csupán kétszer, a 09/10-es, valamint a 11/12-es szezonban érte el ezt.

Nolito 9.5-ös határa már érdekesebb lehet, persze az erre való fogadáshoz jó lenne tudni, Pep Guardiola mennyire számol vele kezdőként. A tíz gól korábban már négy klubban is összejött a 29 éves spanyolnak, a Celtánál tavaly például 29 találkozón szerzett 12 találatot. Kérdés, hogy a City továbbra is a 4-2-3-1-es felállást preferálja-e, mert ha igen, akkor Nolito bizony kevés lehetőséghez jut majd Agüero, Bony és Iheanacho mellett.

209498