Bajnokok Ligája

A bukiknak vagy a fogadóknak van igazuk?

  • hatharom.com

A Fradi albániai győzelme 2.00-2.10 közötti oddson fogadható, pedig eredetileg a bukmékerek 1.80 körül lőtték be a magyar bajnokot.

Szerda este az albán ezüstérmes Partizani Tirana otthonában lép pályára a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában. Thomas Doll együttese túl sokat nem tudott készülni az ellenfélből, mivel egy héttel ezelőtt még úgy volt, hogy a Skenderbeu kizárása miatt nem is kell pályára lépnie.

Talán ez is közrejátszhat abban, hogy a fogadók tétjei átírták az eredeti oddsokat. A külföldi és a magyar fogadóirodákban is 1.80 körüli szorzót kínáltak nyitáskor a Fradi idegenbeli győzelmére, ám ez a szám a kezdés előtt órákban 2.00-2.10 körüli értéken mozog.

A külföldi fórumokon a hozzászólók azon tanakodnak, hogy a magyar bajnok az Eb-t megjárt kulcsembereit pihenteti majd és a budapesti visszavágóra bízza a döntést.

Mi viszont úgy saccolunk, hogy Doll nem kockáztat majd, ráadásul a tavalyi baki után - amikor is a jóval esélytelenebb bosnyák Zeljeznicar kiejtette a zöld-fehéreket - különösen fontos, hogy idén eredményt érjenek el a nemzetközi porondon, így pedig mindenkitől a maximum a minimum.

Ráadásul még ha pihenne is 1-2 alapember, a Fradi a nyáron tovább erősítette amúgy sem gyenge keretét, így pedig bárhogy is álljon fel Tiranában, erősebb kezdő 11-et tud a pályára küldeni.

Szóval amennyiben hiszünk a bukmékerek számításainak, akkor a realitás az 1.80-as odds a Fradira, vagyis a jelenlegi szorzók komoly értéket tartogatnak.

[2284240] 2016-07-13 20:00:00 Partizani - Ferencvárosx;