Sportfogadás

BL-re és EL-re tippelünk hétközben!

  • hatharom.com

Az Eb után a BL-ben és az EL-ben pörög már a labda, ennek apropóján ismét tippelésre adtuk a fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőire, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Valletta-Crvena Zvezda
Tipp: Crvena Zvezda -1 (európai hendikep)
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

Véleményünk szerint mindenki tudja, hogy mekkora különbség van a felek között. A szerb csapatnak idén reális esélye van bejutnia a Bajnokok Ligája csoportkörébe, míg a máltaiaktól már az is csoda volt, hogy végül kiharcolták a továbbjutást az előző körben. Mivel szerbek felkészülése ráadásul jól is sikerült, így simán benne van a pakliban, hogy a Crvena Zvezda már az első mérkőzésen lezárja a párharcot, és eldönti a továbbjutó kilétét.

[2256677] 2016-07-12 20:00:00 Valletta - Red Star Belgradx;

Hacken-Cork City
Tipp: Hacken -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.85 @ Tippmixpro

A svéd és az ír klubcsapatok között nagy a különbség, még akkor is, ha a Hacken a hetedik, míg a Cork City második hazája bajnokságában. Ám a svédek az utóbbi mérkőzéseken parádéztak, hétvégén egy magabiztos sikerrel hangoltak az Európa Liga mérkőzésükre, ráadásul hazai pályán brillíroznak. Az írek viszont nincsenek igazán formában, ráadásul igen nagy terhelésnek voltak kitéve az elmúlt hetekben, vagyis nem lenne meglepő, ha a Hacken legalább két góllal nyerne csütörtökön.

[2256808] 2016-07-14 19:00:00 Hacken - Cork Cityx;

Debrecen-Zogyino
Tipp: Debrecen
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

Szerény képességű ellenfele lesz a Debrecennek, amely bár játékban van, hiszen tart a fehérorosz bajnokság, de ettől függetlenül aligha kell megijedni tőlük. Három vereséget szenvedtek zsinórban és a BATE elleni kupagyőzelmet követően már nem az igazi a formájuk, nyolc meccsen mindössze nyolc pontot gyűjtöttek. A Lokinál a La Fiorita elleni mérkőzés nem sikerült igazán jól, de a Zogyino ellen egy 2-0-s siker is elég lenne már. Nem hiszem, hogy hazai pályán botlik a Loki a gyenge ellenféllel szemben, sokkal inkább már az első meccsen eldőlhet a továbbjutás.

[2256813] 2016-07-14 18:30:00 Debrecen - Torpedo Zhodinox;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Kedd, 20:00 INFO Valletta-Crvena Zvezda Crvena Zvezda -1 (európai hendikep) 1.80 @ TippmixPro
Csütörtök, 19:00 INFO Hacken-Cork City Hacken -1 (európai hendikep) 1.85 @ TippmixPro
Csütörtök, 18:30 INFO Debrecen-Torpedo Zogyino Debrecen 1.40 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,66