Manchester United

Nagyon sokan távozhatnak a csapattól

Bőséges kerete van José Mourinhónak, tengernyi középpályás és támadó vár játéklehetőségre.

Beindult a nagyüzem a Manchesternél, érkezett Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan és a levegőben lóg Paul Pogba megszerzése is. A távozóknál viszont csak Victor Valdest és Nick Powellt találjuk, akinek lejárt a szerződése. José Mourinho keret így tehát igencsak bőséges, több embernek is vélhetően távoznia kell a következő hetekben.

Középpályások: Michael Carrick, Marouane Fellaini, Ander Herrera, Adnan Januzaj, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Antonio Valencia
Támadók: Memphis Depay, Zlatan Ibrahimovic, Jesse Lingard, Anthony Martial, Henrikh Mkhitaryan, Marcus Rashford, Wayne Rooney, Ashley Young

"Új élet kezdődött a klub életében, ez pedig változásokkal jár majd. Hoztunk néhány új arcot, néhányan maradnak is, néhányan távoznak, azonban végső soron nem számít ki a menedzser és kik a játékosok, a klub attól még a Manchester United marad, ez pedig többet jelent mindünknél.

Nem akarok túlságosan szerénynek tűnni, amikor a csapat céljairól kérdeznek engem. Sőt, mindent akarok, minden meccset meg akarok nyerni, minden trófeát, azt akarom, hogy minden meccsen lőjünk sok gólt, játsszunk jól és egyetlen gólt se kapjunk. Tudom, hogy ez persze csak elméleti lehetőség, de én mindent akarok" - mondta Mourinho.

Melyik csapat nyeri a PL-t?
Manchester City 3.25
Manchester United 4.50
Arsenal 7.00
Chelsea 7.50
Tottenham 8.00
Liverpool 9.00