EURO 2016

Nemcsak a pályán zajlik ádáz küzdelem

Rendkívül kiélezett a verseny Eb-tippjátékunkban, ahol értékes tárgynyeremények várnak gazdára. A döntőre leadott helyes tipp ér a legtöbbet, a legjobban tippelő jutalma pedig egy Samsung LED TV.

hatharom.com EURO 2016 tippjátéka - nyeremények (1 000 000 forint összdíjazás)
Helyezés Díj
1. Samsung UE55H6400 LED TV (139 cm)
2. Samsung Galaxy S7 G930F Single Mobiltelefon
3. Samsung T710 Galaxy Tab S2 8.0 16GB
4-6. Samsung T230 Galaxy Tab 4 7.0 8GB
7-10. A magyar, német, angol, spanyol vagy olasz válogatott meze (választható)
11-30. Az EURO 2016 hivatalos labdája
31-50. Magyar, német, angol, spanyol vagy olasz válogatott szurkolói sálja (választható)

Ahogyan az Európa-bajnokság, úgy a hatharom.com nagyszabású ingyenes tippjátéka is a végéhez közeledik. A Portugália-Franciország döntő előtt rendkívül szoros a mezőny, az első ötven díjazásra jogosító helyért ádáz küzdelem folyik, de a fődíjért, egy Samsung LED TV-ért is sokan állnak még versenyben.

Jelenleg gerapapa nevű felhasználónk áll az élen 1105.8 ponttal, az 50., még nyereményt érő helyen augustinus02 tanyázik 1055.61 ponttal. A döntő tétje nemcsak a valóságban, a játékunkban is hatalmas, ugyanis a finálé rendes játékidejének kimenetelét helyesen eltaláló versenyzők az oddsok tízszeresét kaszírozhatják pontszámban, így hatalmasat lehet előrelépni egy jó tippel. Ha Portugália 90 perc alatt nyeri a meccset, 4.5-szeres szorzóval számolhatnak azok akik, Ronaldóékra tippelnek, így akár 35 ponttal növelhetik eddigi pontszámukat.

Ezt figyelembe véve az első helyre még a jelenleg 22. helyen álló riskman is odaérhet, amennyiben Portugália nyer, és az előtte állók egyike sem tippel a luzitánok győzelmére. Rendkívül szoros tehát a verseny, egy igen izgalmas Eb végén pedig nemcsak az Európa-bajnok, hanem a nyertesek kiléte is eldől.

A játék részleteiért és tippeléshez KATTINTS IDE!

Érdemes egy pillantást vetni azokra a játékosokra is, akik még nem teljesítették a kvalifikációs feltételt (minimum 15 tipp), de egy jó tippel még beleszólhatnak a nyeremények sorsába. Közülük a legjobb esélye ALI nevű felhasználónknak van, aki 14 feladott tippel és 1064 ponttal ugyan a mezőny hátsó felében tanyázik, de ha eltalálja a mai meccs kimenetelét, akár a TOP 10-be is odaérhet. Érdemes tehát mindenkinek tippelni a 21:00-kor kezdődő döntőre, melyet az alábbi felületen bejelentkezés után bárki megtehet.

Fontos tudni, hogy az egyenes kieséses szakaszban is a mérkőzések rendes játékidejére vonatkozó tippeket várunk, a hosszabbítást nem vesszük figyelembe a játékban. Tippelésre fel!

euro-2016