EURO 2016

Madridi hősök az Eb-döntő kulcsemberei

Alig két hónap leforgása alatt már a második döntőben találkozik egymással Cristiano Ronaldo és Antoine Griezmann. A májusi BL-fináléban a portugál örülhetett, ám a francia támadó most revansot vehet.

Cristiano Ronaldo páratlan pályafutása újabb mérföldkövéhez érkezhet, hiszen bár klubszinten már mindent megnyert, amit lehetett, a válogatottal egyelőre "csak" egy Eb-ezüstöt tud felmutatni. A Real Madrid 31 éves szupersztárja a torna előrehaladtával egyre jobb formába lendült, a Wales elleni elődöntőn pedig egyértelműen a hátára vette csapatát. Ronaldo három gólnál jár az Eb-n, de az extramotiváció miatt ez a szám könnyen emelkedhet. Ha CR7 bevenné a franciák kapuját - és Portugália megnyerné az Eb-t - azzal egyrészt igen jól kereshetnék, másrészt szinte borítékolható, hogy a januári Aranylabda-átadón is újra ő lenne a győztes. 

C. RONALDO SZEREZ GÓLT?    
Igen Nem
TippmixPro@3.00 TippmixPro@1.28

Antoine Griezmann élete szezonját futja, ez nem vitás. Az Atlético Madridban klasszissá váló támadó a házigazda francia válogatott kulcsembere, hat rúgott góljával pedig magabiztosan vezeti a góllövőlistát. A 25 éves csatár az Eb aranycipőjét szinte már zsebben érezheti, ám az igazi siker t a kontinensbajnoki cím jelentené számára. Griezmann kapcsán egyre többen vélik úgy, hogy megérdemelné az év végi aranygömböt is, a legrangosabb egyéni elismerésre viszont akkor lehet reális esélye, ha Eb-t tud nyerni. 

A. GRIEZMANN SZEREZ GÓLT?    
Igen Nem
TippmixPro@2.50 TippmixPro@1.40
[1695478] 2016-07-10 21:00:00 Portugália - Franciaországx;