EURO 2016

Ezt várjuk mi - tippek a Portugália-Wales elődöntőre

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Portugália-Wales Eb-elődöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Csúnyán fogalmazok... Vicc ez a portugál csapat, vicc, hogy ezzel a játékkal és teljesítménnyel, nyeretlenül vannak a négy között. Wales legalább focizik, tettek a továbbjutásért, szórakoztatják a nagyérdeműt, teszik, amit egy kicsapattól elvár az ember fia, megalkuvás nélkül harcolnak. Állíthatnánk analógiát a francia-izlandi és a portugál-walesi mérkőzés között, de azért nem ennyire egyértelműek az esélyesek, hiába játszik egy sztárcsapat és egy "minion". Walesszel komolyan számolni kell, még Ramsey nélkül is felvehetik a versenyt az impotens luzitánokkal szemben. Szerintem egy magyar meccshez hasonló adok-kapokot hoz majd a derbi és mindkét csapat szerez gólt. Erre 2.10-ért fogadhatunk a     -n.

Tomihmv

Érdekes összecsapásra van kilátás, hiszen a portugálok eddig meccset sem nyertek, mégis a négy között vannak, míg az egyik leggyengébbnek taksált Wales fantasztikus produkciót nyújtott a tornán. Cristiano Ronaldóéktól gyakorlatilag semmi extrát nem várhatunk szerdán, vélhetően a taktika ezúttal is mindent felülír, de a szigetlakóktól sem, hiszen Aaron Ramsey és Ben Davies személyében két kulcsjátékosa sem játszhat Chris Colemannek. Szerintem a tét agyon nyomja a csapatokat és magát a meccset is, így személy szerint nem várok sok gólt, maximum kettőt, amely fogadási lehetőségre 1.45-szörös pénzt kínál a    .

Cesc18

Én személy szerint borzasztóan unom, hogy Fb-on és mindenhol azon megy a pörgés, hogy nem nyert még Portugália...szerintem inkább azt kellene kiemelni, hogy nem kaptak még ki. Nincs kőbe vésve, hogy 90 perc után vezetni kell...ha viszont akkor hátrányban vannak, akkor agyő (legalábbis a kieséses szakaszban). Tény, hogy a nyolcaddöntőben és a negyeddöntőben nem játszottak CR-ék valami látványos focit, de mindkét összecsapás ki-ki meccs volt, ilyenkor gyakran előfordul az ilyen. Véleményem szerint most sokkal bátrabbak lesznek, Wales pedig hozza azt a focit, amit a belgák ellen. Eredményre éppen ezért nem tippelnék, mert bármi benne van. Az viszont tetszik, hogy sok lap lesz. Ha Portugália felpörgeti a játékot, akkor a walesiek aligha fognak finomkodni, hogy megfogják őket. Mivel nem kell senkinek félnie, hiszen törölték az eddigi lapokat, így nyugodtan mehet a durváskodás. Jonas Eriksson vezeti majd a meccset, aki a csoportkörben kapott két találkozót, ahol nem szórta ugyan a lapokat, de ha kell, akkor hajlamos gyakran előhúzni. Tippem tehát, hogy legalább 5 lap lesz, amelyre 1.75-szörös oddson fogadhatunk a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Noemail

Bár Ramsey hiánya komoly érvágás a walesieknek, ettől függetlenül pontrúgásból, főleg Bale révén könnyen gólt tudnak szerintem szerezni a portugáloknak. Bár a "döntetlen király" Portugália eddig nem rukkolt elő brutálisan jó teljesítménnyel, de én úgy gondolom, hogy az Eb-döntő nagyon komolyan motiválni fogja őket, így legalább kétszer be fognak köszönni. Tippem: Több, mint 1,5 gól - 1.45    

Andersson04

Egy nagyon szoros mérkőzést várok, ahol a portugálok fognak dominálni, és ebből egyszer megvillannak. Ronaldo a fontos pillanatokban szállítja a gólokat, de ott van Nani vagy Sanchez is. Walesnél nagyon fog hiányozni Ramsey, Bale egyedül marad a támadások szervezésével így.
Tippjeim: Portugál győzelem @2.20 illetve több mint 9,5 szöglet @1.60 -    

[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx;
euro-2016