Premier League

Zlatan szerint is Guardiola a király?

Ilkay Gündogan állítása szerint a svéd csillag nem teljesen írt igazat a könyvében.

Hogy valaki bevágódjon az új csapata szurkolóinál, arra nincs is jobb módszer, mint ekézni kicsit a riválist, illetve annak játékosait. Így tett most Ilkay Gündogan, a Manchester City szerzeménye is, aki Zlatan Ibrahimovicról árult el egy nagy titkot a nyilvánosságnak.

A svéd sztár korábban azt írta a könyvében, nem kedveli Guardiolát és nem is becsüli őt túlságosan nagyra mint edzőt, azonban Gündogan szerint ez így nem teljesen igaz. "Még azon játékosok is, akik nem kedvelik igazán, elismerik a tudását, erre pedig Ibra a legjobb példa. Olvastam a könyvét, tudom, hogy emberileg nem csípi, de őt tartja a legjobb edzőnek, akivel valaha is dolgozott. Érdekesség, hogy pont ugyanezt hallottam a Bayern játékosaitól, ők mondták, hogy bárkiből képes kihozni a maximumot, ez a legnagyobb erénye" - mondta a volt dortmundi játékos.

"Minden lehetséges! Úgy hiszem, Pep pontosan tudja, mit kell tennie és min kell változtatnia. Ezért ő a világ legjobb edzője számomra, senki sem érti annyira a dolgát, mint ő. Új szintre emeli majd a játékunkat".

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Barcelona 3.75
Bayern München 5.00
Real Madrid 5.50
Manchester City 13.00
PSG 15.00
Atlético Madrid 17.00
Juventus 17.00