EURO 2016

Tét az Aranylabda?

  • hatharom.com

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale első ízben játszik egymás ellen nemzetközi mérkőzést. Az Eb lyoni elődöntőjében vajon ki lesz a nyerőember?

A spanyol As megfogalmazása szerint a szerdai Eb elődöntő nem csak a torna döntőjéről szólhat, hanem az idei év aranylabdásának személyéről is. Habár talán elsőre kicsit túlzónak tűnik az újság véleménye, tény, a Bajnokok Ligáját nyert Real Madrid két húzóembere is pályára lép szerdán, amelyikük pedig a győztes csapat tagja lesz, komoly előnyt szerez a legrangosabb egyéni címért zajló versenyfutásban.

Bár a tornát megelőzően nem sokan fogadtak volna rá, hogy ez a két csapat játssza majd az egyik elődöntőt, ha már így alakult, Cristiano Ronaldo és Gareth Bale mindent megtesz majd a válogatott sikeréért.

Bár a portugál klasszis közel sem játszik csúcsformában, így is a luzitán csapat húzóembere, két gólt szerzett idáig, de ami még fontosabb, egyértelműen a válogatott szellemi vezére.

Gareth Bale parádésan kezdte a tornát, a csoportmérkőzések során háromszor is a kapuba talált, az egyenes kieséses szakaszban pedig inkább a mezőnymunkájával tűnt ki.

A bukmékerek szerint a szerdai meccsen inkább Ronaldo lehet az, aki döntő szerepet játszhat a találkozón, hiszen CR7 gólja "csak" 2.00-s oddson fogadható, míg klubbeli csapattársa eredményessége 2.70-es értékkel kecsegtet.

Fogadás a gólszerzőre    
  Igen Nem
C. Ronaldo TippmixPro@2.00 TippmixPro@1.65
G. Bale TippmixPro@2.70 TippmixPro@1.35
[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx;